Popeștiul a fost la un pas să dea lovitura! Rapidul a egalat pe final

Dum, 02 septembrie 2018

În etapa a doua a Ligii a III-a, Rapid București a vizitat-o pe SC Popești-Leordeni și i-a smuls cu greu un punct trupei lui Viorel Dinu.

După o primă repriză încheiată fără gol marcat, ilfovenii l-au introdus în teren pe Romanescu, iar acesta a făcut spectacol. A trecut perfect de trei adversari și i-a pasat lui Luca, în minutul 60, când acesta a deschis scorul în fața giuleștenilor.

După aproximativ 25 de minute, o ieșire prostească a portarului David Duțu a lăsat-o pe Popești-Leordeni în zece oameni, iar Vlada a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri, reușind astfel să obțină un punct pentru echipa sa, după un meci bun făcut de ilfoveni.

La finalul partidei, ilfovenii s-au declarat mulțumiți de jocul prestat, dar au rămas cu gândul la cele trei puncte pe care le-ar fi putut obține în fața principalei favorite la promovare.

2 de comentarii pentru "Popeștiul a fost la un pas să dea lovitura! Rapidul a egalat pe final"
  1. Costin spune:

    Dar de ce nu scrii ca arbitrul de centru , ajutat de tușierul de pe partea băncilor de rezerve au fost tot meciul ptr Rapid și nu le-a acordat celor de la Popesti Leordeni un penalti clar în prima repriza ?? Rapid nu a tras nici macar un sut la poarta în prima repriza , pe când Popeşti-ul a avut 3 faze de gol clar și un penalti neacordat. Dar nu este nimic , îi vor bate cei din Tunari , asta dacă se va arbitra corect sau nu se va face vreun blat nenorocit.

  2. Leonid Brejnev spune:

    Popesti stați naiba cuminte, vi sa facut de liga 2 a? Sau vi sa urcat gazele alea de la groapa de gunoi la cap?