Popeşti – Callatis 2-1 / Stelea jr, debut cu dublă!

Dum, 02 martie 2014

Chiar dacă ilfovenii din Popeşti-Leordeni porneau drept favoriţi în partida disputată sâmbătă 1 Martie, emoţiile şi tensiunea se putea citi extrem de uşor pe faţa preşedintelui Paşculea şi a antrenorului Colceag. Pe bună dreptate, de altfel, pentru că cei doi îşi doresc un parcurs la fel de bun ca în prima parte a sezonului, atunci când au reuşit să termine pe poziţia a cincea din postura de nou sosită în eşalonul trei. Prima repriză a aparţinut în totalitate gazdelor, ilfovenii practic mutând jocul în jumătatea adversă, de parcă aveau în gând protejarea terenului pentru partidele următoare.

Şarjele lui Duca, Enache şi Mărgărit aveau să prevestească debutul cu gol al mezinului Stelea. Proaspăta achiziţie a Popestiului a deschis scorul după o fază la care a făcut uz de constituţia sa atletică, a protejat bine un balon venit din linia a doua şi l-a executat cu un şut sec la colţul lung pe experimentatul Vlas. Diferenţa de viteză dintre cele două echipe a fost făcută de media de vârstă, 24,5 pentru Popeşti, respectiv peste 28 la Callatis. Dar cu siguranţă, Mangalia a stat extrem de bine la capitolul greutate, Posteucă, Vlas, dar în special Radu Doicaru fiind proprietarii unui trup de invidiat pentru orice cântar electronic.

VEZI DESFĂŞURAREA MECIULUI ÎN FORMAT LIVE-TEXT

Minutul 74 a scos din letargie asistenţa stadionului Inter Gaz, protagonistul unui faze hilare fiind Vlas. Portarul oaspeţilor primeşte o pasă în spate de la colegul Florea, Romanescu ţâşneşte din centru pentru tatonare, iar Stelea junior presează şi dă şah-mat pentru a doua reuşită personală la debutul său în Ilfov.

Un semn de întrebare s-a ridicat totuşi în mintea tehnicianului Sorin Colceag, pentru că ultimul sfert de oră al partidei a fost unul extrem de încâlcit, Cristea şi ai lui intrând practic fără să-şi dea seama în capcana acestui joc fără orizont.

Relaxarea i-a costat pe ilfoveni în chiar ultimul minut, atunci când Posteucă a reuşit să marcheze golul de onoare în urma unui lovituri de la colţul terenului. Gloria Popeşti-Leordeni câştigă lejer partida, deşi scorul nu o arată, şi rămâne o pretendentă clară pentru play-off, echipa putând juca un rol important în lupta pentru promovarea în liga secundă.

Rămâi pe IlfovSport pentru o galerie foto de la acest meci.

1 comentariu la "Popeşti – Callatis 2-1 / Stelea jr, debut cu dublă!"
  1. Corbeanca!Istorie spune:

    Plus ca au lipsit 5 piese importante din primu 11. Vali , sfefan , cosmin , georgica ,petcu ..