Play-off Bucureşti: Corbeanca, spulberată

mar, 20 mai 2014

Ajunsă în faza play-off-ului Capitalei din pură întâmplare, după ce Chitila nu s-a mai înscris din raţiuni financiare, Corbeanca a debutat ieri cu stângul în turneul care are loc pe stadionul Romprim.
Elevii lui Marin Dumitrache au rezistat în faţa Comprestului timp de o oră, interval în care fie imprecizia adversarilor, fie paradele lui Cătălin Popa au lăsat tabela imaculată. Din păcate, ilfovenii nu au contat în atac, acolo unde au ieşit în evidenţă prin două momente de cascadorii râsului. Unul dintre fundaşii Corbeancăi a vrut să şuteze tare într-un balon respins de defensiva Comprestului şi după un sprint de 10 metri a tras în forţă pe lângă minge, fiind aproape de a cădea în fund. Al doilea performer a fost un coleg din ofensivă, care a încercat un dribling spectaculos în marginea careului, dar a călcat pe minge, fiind la un pas să se accidenteze la gleznă.

După o oră, potopul

Ceea ce trebuia să se întâmple s-a produs după aproape o oră, atunci când Pluteanu l-a servit perfect pe Barbu şi acesta a înscris din faţa porţii. A urmat dezastrul pentru Corbeanca, cu alte cinci goluri în poarta ilfovenilor. Golul doi fiind opera lui Verdeaţă, fostul atacant al echipei din Corbeanca în sezonul 2012-2013. Trei minute mai târziu, o centrare de pe stânga a ajuns la acelaşi Barbu, care a făcut dubla.
Ultimele zece minute au mai adus trei goluri pentru Comprest. Alberto Neagu a profitat de o chiflă a unui fundaş advers şi a făcut 4-0. Barbu a profitat de o bâlbă a doi fundaşi ilfoveni, care s-au încurcat reciproc, iar atacantul Comprestului a profitat de cadou şi l-a servit pe Souza pentru 5-0. Însă scorul final avea să fie 6-0 prin golul marcat de Jitaru în prelungiri.
De remarcat că în minutul 86, Corbeanca a schimbat portarul după ce Popa a acuzat probleme musculare şi nu a mai putut continua, fiind înlocuit cu rezerva Vasileovici.

Corbeanca, lanterna roşie

În celălalt meci al grupei, Electroaparataj a pierdut cu 4-0 în faţa celor de la FC Juniorul. Aşa că elevii lui Marian Mihalache ocupă ultimul loc după prima etapă şi au şanse minime de a ajunge în semifinale.
Etapa viitoare programează miercuri pe stadionul Romprim, următoarele meciuri:

ora 15.00: FC JUNIORUL – ACS CORBEANCA
ora 17.30: AS ELECTROAPARATAJ – AFC COMPREST

Rămâi pe IlfovSport pentru a vedea o galerie foto de la acest meci

Comments are closed.