Planuri la Târgu Jiu. A trecut Juventus, vine Academica?

sâm, 17 iunie 2017

Deşi se află în moarte clinică, cu şanse mici de a participa în campionatul viitor de eşalon secund, Pandurii Târgu Jiu caută soluţiile supravieţuirii

S-a vorbit, o vreme, despre un scenariu fantezist care propunea o eventuală mutare a lui Juventus Bucureşti la Târgu Jiu. S-a lămurit, repede, problema, în condiţiile în care a fost doar o fumigenă aruncată de cei care doresc să se vorbească în continuare de fotbal la Târgu Jiu. A venit, acum, rândul unei alte ştiri care anunţă că există discuţii cu o divizionară secundă, Academica Clinceni, pentru a se muta la Târgu Jiu. Ilfovenii au fost părăsiţi, pe finalul sezonului trecut, de principalul finanţator dar oficialii echipei anunţau că există discuţii cu alţi oameni interesaţi, se spune, de asigurarea continuităţii fotbalistice la echipă.

„Avem două variante de antrenori. Amândoi şi-au manifestat dorinţa de a continua cu noi, având ca obiectiv promovarea. Eugen Neagoe va fi antrenorul care va veni la Târgu-Jiu. Eu spun că jucând la Motru vom avea cel puţin 1000 de spectatori pentru fiecare meci” a punctat Marin Condescu, cel care ar gira, se spune, în continuare, activitatea la o echipă aflată, după retrogradare, în moarte clinică. Varianta mutării echipei din Clinceni are şanse mici de reuşită, în condiţiile în care Eric Lincar ar fi fost convins de Academica, pe finalul trecutului campionat, să îşi pună semnătura pe un contract pe trei ani cu obiective clare.

Oficialii echipei din Clinceni se află în concediu şi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta varianta discuţiilor care s-ar purta cu cei de la Pandurii.

Comments are closed.