Planuri îndrăznețe la Ulmu. Mostiștea își face stadion

vin, 21 august 2020

Ratarea promovării în eșalonul secund nu a schimbat planurile de performanță de la Mostiștea Ulmu

Călărășenii joacă, mâine, la Ploiești, cu Petrolul, un interesant meci de verificare cu o săptămână înaintea startului în noul sezon de eșalon secund.
Ratarea promovării în Liga a II-a nu a schimbat cu nimic planurile echipei susținute de Vasile Târșolea.

”Am fost, normal, supărați după ratarea promovării. O luăm de la capăt cu același obiectiv. Vom juca în noul sezon de Liga a III-a la Ulmu partidele de acasă. Vom fi gazde doar în turul campionatului pentru că apoi, anul viitor, va începe construcția unui stadion modern la Ulmu”, a punctat Vasile Târșolea care i-a menținut în cele mai importante funcții ale clubului, pentru noul sezon, pe președintele Ioan Mironaș și antrenorul principal Mihai Ionescu.

10 de comentarii pentru "Planuri îndrăznețe la Ulmu. Mostiștea își face stadion"
 1. Gigica spune:

  O echipa de tarani care se antreneaza pe toate coclaurile din Bucuresti si infintata de 3 ani.S a vazut ce valoare au avut in baraj,degeaba au tras cei de la FRF sa i bage in baraj ca au jucat in 5-6 jucatori

 2. Fane spune:

  O echipa de tarani dar uite ca au ajuns la baraj pe corecte nu cum ati vrut voi de la afumati sa ajungeti va mancat bani avocati si neagu asa ca noi tarani am ajuns pe teren nu am facut carari pe la frf si avocati si va pacalea neagu ca o sa castigati contestati false rusine sa va fie Ulmu nu are bani furati de la comuna sa plateasca sarlele si voi vorbiti de Ulmu ca sunt tarani sa va fie rusine si sa va zic una buna astazi vedeti ca sunt alegeri vedeti ce votati ca dupa alegeri sa nu va desfintati si sa ramaneti someri

 3. Tughes spune:

  Ulmenilor, daca nu tb gasita o “gaselnita” pt a respinge solicitarea lui Dinamo din semifinalele Cupei, Afumati era la baraj. Asa, a fost o victima colaterala a luptei din Cupa. Cine cunoaste, stie ce zic. Semnat: Alexandru Mincu “Minciuna”

 4. Taranul spune:

  Ai dat afara juactorii care te au dus in liga 3 tarane de Ulmu si care acum zic ce bani ai dat tu din mana si etc,prime de 500 de euro de meci,tu sa ti vezi de tarlaua aia de la Umul pe care voi o numiti teren de fotbal,sa vedem cum va mai da FRF acceptul sa jucati acolo

 5. Gazon spune:

  Neagu Vasile e cel mai longeviv antrenor din toate cele trei ligi din Romania,are 12 ani la echipa,are Licenta Pro,salariu de liga 1 si face pipi pe toti contestatarii!

 6. Freon spune:

  Super antrenorul Neagu a reusit sa faca in aceasta vara o masinarie de fotbal la Afumati. Nici macar clona infiintata acum 3 ani n o va putea opri pe Afumati din drumul catre Liga 1. Caci acesta este obiectivul Afumati, da, ati auzit bine, promovarea in max 3 ani in Liga 1. Se face un puternic centru national la noi in oras, cu acces din DN, ideal pentru pepiniera nationala si cu sprijinul dl presedinte al FRF Razvan Burleanu. Asadar, cu un buget de 1,6 mil euro, Afumati va defila in sezonul acesta al Ligii 3. Primele de joc s-au stabilit la 1500 lei acasa si 2500 lei in deplasare, sume nete. Din iarna, sunt deja facute actele aditionale, toti jucatorii vor avea marite salariile cu minim 50%. S-a renuntat si la presiunea de a evita csa steaua in seria Ligii 3 pentru ca, pe buna dreptate, acestia nu reprezinta o frica. Afumati este forta pe toate planurile si va promova la pas in Liga 2.

 7. A spune:

  Trezireaaaaa ca viseziiiiii

 8. Cioara spune:

  Multi bolnavi in fotbalul asta din ce se vede,pai Afumatiul zice ca vrea in liga 2 si se roaga de X si Y sa le aduca copii ca nu au,Neagu aduce doar trompete de jucatori,le da salarii mari ca sa isi faca el mersul.

 9. dan spune:

  ce jucatori a dat afara si ce jucatori de valoare a adus neagu de spuneti ca promoveaza anul asta la pas in liga a2a