Petrolul caută a șasea victorie consecutivă. Favoriți la Chiajna

joi, 28 septembrie 2017

Petrolul joacă, mâine, la Chiajna, cu „satelitul” Concordiei, într-un meci contând pentru etapa cu numărul şase a celui de-al treilea eşalon.

Jocul dintre cele două echipe se va disputa pe arena centrală a primdivizionarei din Chiajna începând de la ora 17.00. Gruparea pregătită de Octavian Grigore nu are deloc o misiune facilă în condiţiile în care Concordia II se află în imediata vecinătate a podiumului, cu cele zece puncte adunate în cele cinci etape scurse până acum. Petrolul va căuta, clar, a șasea victorie consecutivă care ar menține echipa cu maximum de puncte.
”Va fi un joc foarte important pentru noi, în condiţiile nevoii permanente de victorii. Concordia este o echipă bună, tânără, cu jucători de atac cu reale calităţi, şi va trebui să fim foarte atenţi. Ştim că venim după un joc mai puţin reuşit, dar avem nevoie de unitate, de concentrare, pentru a ne asigura victoria”, a spus înaintea disputei antrenorul principal al „galben-albaştrilor”, Octavian Grigore, care îi are incerți pe doi oameni de bază ai grupării ploieștene, Claudiu Tudor şi Alexandru Puchea. ”Găzarii” tratează cu responsabilitate disputa înaintea căreia echipa ploieșteană va fi cantonată, în această seară, la Mogoșoaia. Intrarea la meciul de mâine va fi liberă, iar organizatorii întâlnirii le-au pus la dispoziţie suporterilor veniţi de la Ploieşti o peluză, cea din vecinătatea sălii de sport. Accesul se va face pe baza unor tichete gratuite care vor fi distribuite la faţa locului.

Comments are closed.