Petrescu este în gardă. ”Va fi greu cu Juventus!”

mar, 26 septembrie 2017

CFR Cluj își menține avansul în fruntea primei ligi după succesul important, 3-2, realizat în deplasare cu Astra Giurgiu

Dan Petrescu domină principala întrecere fotbalistică din țară la cârma unei echipe clujene care are tot ce îi trebuie pentru a ataca titlul. Asta în condițiile în care ”Bursucul” consideră, în continuare, că prima șansă la câștigarea întrecerii o are FCSB. Ardelenii au învins, aseară, la Giurgiu, pe Astra, scor 3-2, după un meci cu un final încins. Cele trei puncte acontate în duelul cu formația pregătită de Edi Iordănescu îi țin la distanță pe clujeni de ocupanta locului secund, FCSB, aflată la patru lungimi distanță. Ultima etapă a turului de campionat aduce, cel puțin pe hârtie, un meci de 1 solist pentru CFR în disputa cu Juventus, singura echipă care nu a cunoscut gustul succesului în primul eșalon. Un antrenor cu experiență și multe examene dificile abordate, pe băncile unor echipe cu pretenții, Dan Petrescu privește cu circumspecție duelul cu trupa bucureșteană.
”Va fi mai greu meciul cu Juventus, chiar dacă o să spuneţi că nu zic adevărul. Au pierdut la limită mereu, am auzit că va veni un patron nou, se va întoarce şi antrenorul…”, a punctat Petrescu la finale jocului cu Astra.
CFR-Juventus București este duminică, de la ora 18.00, în cadrul etapei cu numărul 13 din primul eșalon.

Comments are closed.