Pe Bega, sunt cele mai tari puștoaice!

mar, 05 iunie 2018

S-au tot învârtit în jurul minelor de aur – ba medalie de bronz, în 2013, apoi un argint, în 2015, și iarăși un argint, în 2017, la U13, dar cu ceva accente spre aur. Dar n-a fost niciodată aur pur, doar încercări și speranțe! Vorbim de echipa de baschet U 14, a Clubului Sportiv Școla Bega, noua campioană națională a sezonului – o ceată de războinice, în fruntea căreia stă antrenoarea Veronica Gavrilă, o fată subțirică, dar puternică, și fizic, și psihic, un fel de Asterix, mereu victorios în luptele contra romanilor!
basca
Pot să spun așa, pentru că am fost în apropierea lor, am asistat la un antrenament și le-am văzut bucuria de umple coșul cu cât mai multe reușite și din toate pozițiile. Am fost atent la explicațiile Veronicăi și toate începeau cu trebuie sau așa este corect – la final, tot grupul de războinice au spus răspicat că anul 2018 este al aurului și iată că s-au ținut de cuvânt! Le aduc aminte că îmi sunt datoare cu câțiva stropi de șampanie, pentru că și eu le-am văzut pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ba chiar le-am ținut pumnii, în Turneul Final de la Brașov. Am să le vizitez, firește, pentru că și eu, și site-ul www.ilfovsport.ro, vrem fotografii în exclusivitate și o poveste despre meciurile din marea finală – trebuie să fi existat și emoții, și lacrimi, pe care cititorii noștri le așteaptă.

” Și putem ajunge și la aur, fetele noastre sunt dedicate, orice oră liberă și-o petrec în fața unui coș de baschet, se sună și se întâlnesc și în weekend-uri, este minunat. Iată și echipa pe care mă bazez: Maria Chevereșan, Diana Palașiu, Ana Ivan, Roxana Vulpeș, Beatrici Păcescu, Teodora Drăgușanu, Roxana Zarcula, Sara Șarciu, Iulia Vâtcă, Antonia Iordache, Daria Negru, Anca Predatu, Ava Stockl, Livia Iustinian”, așa spunea antrenoarea Veronica Gavrilă, cu ceva vreme înaintea finalului de campionat.

Felicitări, baschetbalistelor de la CSȘ Bega, sunteți puștoaicele cele mai tari!

Ionel Pană

Comments are closed.