Paul Terteleac: „Dacă batem Ştefăneştiul, promovarea nu este încă jucată!”

joi, 07 martie 2013

Paul Terteleac, unul dintre cei mai importanţi oameni din conducerea celor de la ACS Berceni, a fost prezent în cadrul emisiunii „Sport Arena”, emisiune de la Sport Total FM, moderată de Daniel Nazare, Cristi Manea şi Narcis Drejan, emisiune dedicată sportului din Ilfov.

Terteleac a vorbim despre diferite subiecte, mai jos aveţi câteva dintre cele mai interesante declaraţii ale sale:

„Secretul succesului din Berceni o reprezintă lotul echilibrat, antrenorul Laurenţiu Diniţă, dar şi multă, chiar foarte multă muncă”.

„Consider că la noi, la Berceni, condiţiile sunt foarte bune, peste Liga a 3-a, chiar de liga a 2-a, mijloacele sunt foarte bune, tocmai de aceea cred că jucătorii trebuie să se ridice la nivelul aşteptat”

„Sunt echipe foarte bune în Liga a 3-a, tocmai de aceea este oarecum greşit ca doar prima echipă să promoveze.”

„Eu sunt în fotbal de la 9 ani, am jucat doar în Divizia B, 4 ani de zile, 2 ani la Ceahlăul şi încă 2 la Automatica. Apoi am urmat o carieră de arbitru, am făcut-o în paralel cu cea de fotbalist, apoi dedicându-mă în totalitate arbitrajului. Am avut şi două meciuri în prima ligă: Oţelul – Farul 0-0 şi UM Timişoara – Gloria 4-1. A urmat şi cariera de conducător de joc, la Berceni, club la care sunt de 8 ani de zile.”

„Meciul de vineri, Berceni – Ştefăneşti este unul capital, am înţeles că o să vină şi oameni importanţi din federaţie. Sunt mulţumit că Robert Dumitru o să conducă acel meci, asta înseamnă că şi federaţia consideră acest meci unul important”.

„Berceniul a preferat să rămână cu majoritatea lotului din tur, am renunţat la 3 tineri şi am adus 2 copii pe care vrem să îi rodăm”

„Nu cred că dacă batem pe Ştefăneşti, calificarea este jucată, mai sunt destul de multe meciuri de jucat” a mai spus Paul Terteleac la Sport Total FM.

Comments are closed.