Paul Pațurcă s-a ținut de cuvânt! A marcat pentru Academica Clinceni

sâm, 10 martie 2018

După ce în etapa precedentă a debutat ca titular la Academica Clinceni, Paul Pațurcă s-a ținut de cuvânt și a înscris primul său gol pentru ilfoveni.

Trupa lui Ilie Poenaru a disputat sâmbătă, în deplasare, meciul împotriva formației ASU Poli Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 24 a Ligii a II-a. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 7, iar Paul Pațurcă a restabilit egalitatea în minutul 31.

În partea secundă a jocului, ambele formații au avut câte un penalty transformat de către Sorescu, pentru timișoreni, respectiv Barbu, pentru Academica, iar ilfovenii au plecat acasă cu un punct, după 2-2 cu ASU Poli.

Paul Pațurcă promitea, după victoria cu UTA din etapa precedentă, scor 3-1, că în următoarea partidă va înscrie, iar fotbalistul în vârstă de 21 de ani s-a ținut de cuvânt.

„Am început slab, dar ușor, ușor, ne-am creat din ce în ce mai multe ocazii și a venit și golul. Am recuperat mingea, am văzut culoarul și am lovit-o bine. Sunt bucuros. Puteam să câștigăm, dar la fel de bine puteam să și pierdem. A fost un rezultat echitabil. Sperăm ca la următorul meci să vină din nou victoria. Important e că sunt serios, îmi văd de treabă la fiecare antrenament și vreau să cresc de la meci la meci, să îmi îmbunătățesc atât jocul personal, cât și pe cel de echipă”, a declarat Paul Pațurcă în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Comments are closed.