Paul Pațurcă a debutat ca titular la Academica Clinceni și are planuri mari: „Sper să ajungem pe locul de baraj”

sâm, 24 februarie 2018

Academica Clinceni a disputat sâmbătă, la Șiria, meciul împotriva formației UTA Arad, contând pentru etapa cu numărul 22 din Liga a II-a.

Ilfovenii au fost conduși la pauză cu scorul de 1-0, după reușita lui Buia din minutul 10, dar în partea secundă a jocului, elevii lui Ilie Poenaru au întors reușitele prin Găină (min. 55), Blejdea (min. 68) și Popa (min 90+2). Astfel, Academica s-a impus cu scorul de 3-1 și a obținut cele trei puncte puse în joc.

Pentru ilfoveni a jucat ca titular și Paul Pațurcă, fostul căpitan al Viitorului Domnești, sosit la Clinceni în această iarnă. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a reușit să îl convingă pe Ilie Poenaru că își merită locul în primul „11” și s-a declarat încântat de atmosfera întâlnită la gruparea de eșalon secund.

„Am început puțin mai greu, dar după pauză am avut din ce în ce mai multe ocazii și am reușit să întoarcem rezultatul. Era de așteptat, pentru că încă din prima repriză s-a văzut că nu au fost mai buni decât noi. Am luat gol nemeritat.

M-am integrat foarte bine, îi aveam și pe ceilalți colegi de la Domnești aici, Bogdan Barbu, Găină, Vâlceanu, Dobrescu. Avem un nucleu foarte puternic și suntem uniți cu toții aici. Și cu ceilalți chiar am creat un grup destul de puternic și jucăm un fotbal frumos, plăcut cum ne-am obișnuit deja de la Domnești. Antrenorul merge pe aceleași principii, să jucăm fotbal, să mergem peste adversar, să dominăm jocul. Chiar mi-a fost foarte ușor să mă integrez.”, a declarat Paul Pațurcă în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Întrebat dacă se va impune și la Clinceni ca lider, Pațurcă a răspuns modest: „Eh, mai e destul. E greu. Sunt alții înainte, nici nu mă gândesc la asta. Sper să avem cât mai multe rezultate bune și să ajungem pe locul de baraj. Eu zic că o să se și întâmple. Pentru noi (n.r. jucătorii tineri de la Domnești) chiar e mare lucru, important e că avem nucleul format, suntem de mult timp împreună și ne e mult mai ușor”.

1 comentariu la "Paul Pațurcă a debutat ca titular la Academica Clinceni și are planuri mari: „Sper să ajungem pe locul de baraj”"
  1. TUDOR spune:

    Bagati-l si pe Valceanu in poarta sa gafeze si sa faca cate un blat! Un mare parior aveti la Liga 2!