Pariaza online cu ajutorul tipsterilor profesionisti

joi, 14 septembrie 2017

Casele de pariuri online iti pun la dispozitie foarte multe oferte, facilitati si moduri de pariuri atractive, insa daca esti parior incepator si n-ai mai pariat online, iti va fi destul de greu sa te acomodezi cu aceste optiuni fara ajutorul unor profesionisti. Cei de la Pariuri.com ofera cele mai bune sfaturi legat de pariurile online si iti pun la dispozitie acum o platforma usor de utilizat pe care poti descoperi tot ce ai nevoie pentru a paria online in siguranta.

De ce sa pariezi online?

Sunt foarte multe avantaje pentru care merita sa alegi casele de pariuri online in detrimentul operatorilor de la coltul blocului. Cele mai bune motive pentru care trebuie sa iti faci si tu un cont online le gasesti acum la Pariuri.com. Tipsteri profesionisti iti recomanda sa pariezi online in special datorita comoditatii si ofertelor disponibile oriunde si oricand. Asadar, pariind online vei putea sa fii la curent cu toate cotele de joc si o oferta bogata chiar la tine acasa.

Poti paria online rapid si simplu. Orice casa de pariuri incearca sa atraga cat mai multi jucatori promovand platforme usor de folosit si cu metode de plata populare. Pariezi online in siguranta oriunde si oricand cu ajutorul tipsterilor profesionisti.

Cat timp dureaza sa deschizi un cont online?

Dechiderea unui cont de pariuri sportive dureaza doar cateva minute. In functie de experienta din mediul online, poti face un cont chiar si in 2 minute. Pentru a te inregistra la una din agentiile online recomandate de Pariuri.com nu trebuie decat sa introduci datele personale si sa activezi contul. Activarea se face dupa finalizarea inscrierii si se face dupa primirea mailului de confirmare. Odata inregistrat, te poti loga rapid pe platforma de pariuri unde poti efectua pariurile dorite.

Ofertele operatorilor sunt active pentru toti jucatorii?

In cele mai multe situatii toate ofertele operatorilor se adreseaza exclusiv jucatorilor activi. Pentru ofertele speciale poti aplica doar atunci cand urmeaza sa iti deschizi un cont online. De exemplu, casele populare ofera bonusuri de pana la 1.500 Ron la deschiderea unui cont de jucator. Este necesara efectuarea unei depuneri, iar operatorii ofera un bonus cuprins intre 50% si 100% din valoarea sumei incarcate in cont.

Cum se face o depunere online?

Poti face o depunere rapid chiar dupa confirmarea contului de jucator. Toate casele de pariuri online iti pun la dispozitie mai multe metode de plata online si sisteme de plata electronica cu ajutorul carora platile se proceseaza in doar cateva secunde. Cele mai frecvente metode de plata la agentiile online sunt Card VISA sau MasterCard, Skrill si PaysafeCard. O alta metoda populara este Transferul Bancar, doar ca aici procesarea platilor dureaza pana la 3-5 zile lucratoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este faptul ca nu poti efectua depuneri folosind datele altor persoane. In cazul in care pe contul cu numele tau ai facut depuneri cu un card al altei persoane, contul va fi inchis si sumele blocate. Pariaza legal si respecta termenii si conditiile impuse de fiecare operator.

Cand se retrag castigurile?

Banii castigati la pariuri sportive se pot retrage in orice moment. Atata timp cat esti pe plus poti cere o retragere din contul de jucator. Exista insa niste limite pentru retragerile minime si maxime. De regula este bine sa ai minim 30-50 profit pentru a efectua o retragere. Sumele minime sunt diferite de la o agentie la alta si in functie de metoda de plata aleasa.

Atentie la conditiile de rulaj de la ofertele pentru care ai aplicat. Casele de pariuri online iti propun zeci de oferte si promotii prin care ai acces la bonusuri de pana la 1.500 Ron, pariuri gratuite, etc. Fiecare bonus vine la pachet cu niste termeni. De cele mai multe ori un bonus trebuie rulat de minim 5 ori in maxim 60 de zile. In aceasta perioada nu poti solicita o retragere decat dupa ce ai indeplinit toate conditiile de rulaj.

Nu paria niciodata mai mult decat iti poti permite!

Comments are closed.