Pantelimon a defilat în derby-ul Ligii a IV-a

sâm, 27 aprilie 2019

ACSO Viitorul Pantelimon s-a impus categoric în derby-ul Ligii a IV-a, scor 4-0 (2-0), contra celor de la CS Măgurele.

Partida, care s-a disputat la Pasărea, a debutat cu un gol marcat de gazde, din penalty, încă din primul minut. La o degajare lungă a portarului pantelimonean, Turcu, fostul atacant de primă ligă, a preluat, a încercat să șuteze și a fost faultat în careu. Andrei Voican a transformat cu siguranță și a deschis scorul.

Pantelimonul a dominat apoi ostilitățile, iar eliminarea mijlocașului cu numărul 22, pentru o agresiune împotriva lui Turcu, a rupt echilibrul jocului. În plus, o altă pierdere pentru oaspeți a fost accidentarea principalului om de gol, nr. 7, care a suferit o întindere musculară.

Gazdele și-au creat numeroase ocazii, iar în minutul 45 Voican a fructificat șutând la firul ierbii, de la marginea careului mare. Pantelimonenii au continuat în același ritm și după pauză, ratând cel puțin cinci ocazii la poarta celor de la Măgurele.

Mareș a înscris o dublă spre finalul jocului, consfințind rezultatul final de 4-0.

ACSO Viitorul Pantelimon a urcat pe prima poziție în clasament, cu 34 de puncte, la egalitate cu CS Măgurele. În tur, între cele două, a fost egalitate, 1-1. Cele două echipe urmează să întâlnească pe FC Voluntari III, care poate arbitra lupta pentru titlu, utilizând jucători de la echipa secundă, care activează în Liga a III-a.

ACSO Viitorul Pantelimon a meritat, cu prisosință, acest succes, dar l-am pierdut pe Voican care a luat un galben și va fi suspendat etapa viitoare.

La juniori, în deschidere, a fost un meci extrem de spectaculos, încheiat la egalitate, 6-6, după ce oaspeții au condus cu 5-1 și 6-5.

Câștigătoarea titlului de campioană județeană va disputa baraj de promovare în Liga a III-a cu reprezentanta județului Ialomița. Turcu, chiar dacă nu a marcat, a fost cel mai bun de pe teren. La oaspeți a evoluat, spre final, și artistul Kamara.

ACSO Viitorul Pantelimon a disputat, anul trecut, finala campionatului județean, pierdută contra celor de la CSO Bragadiru.

2 de comentarii pentru "Pantelimon a defilat în derby-ul Ligii a IV-a"
 1. Marius Pasarea spune:

  Felicitari Ady chiar le meriti, felicitari CSO Pantelimon pentru un joc perfect pus in practica, in opinia mea ieri a facut diferenta experienta jucatorilor !
  Vreau sa felicit in acelasi timp si echipa din Magurele, chiar daca mai putin experimentati, jucatorii au dat totul pe teren, am vazut la finalul jocului, jucatorii foarte afectati, asta este dovada ca ceea ce fac ei, este facut din pasiune si nu pot decat sa salut asemenea atitudine !
  Desi probabil nu voi fi in asentimentul celor de la Magurele, ca spectator neutru si critic recunoscut al brigazilor de arbitrii, nu am vazut greseli grave de arbitraj, din contra, iar legat de penalty, la finalul jocului, cu foarte mult Fair Play, fundasul de la Magurele a recunoscut ca a fost fault, nu multi jucatori au asemenea caracter, un mare plus din partea mea pentru dansul.
  Ce vreau sa subliniez in incheiere, atmosfera de total Fair Play din teren la fiinalul partidei, Pantelimon sa bucurat cu masura iar Magurele au acceptat rezultatul cu demnitate.
  Am tinut sa las aceste randuri, nu pentru a elogia neaparat o echipa sau arbitrajul, ci pentru a sublinia atmosfera de normalitate din timpul si de la finalul partidei, o lectie pe care cele doua echipe din fruntea clasamentului, au predat-o celorlalte participante la competitie si din care eu unul am avut de invatat.
  In incheiere, doresc tuturor echipelor participante , tuturor arbitrilor si conducerii AJF, un Paste linistit si luminos alaturi de familie si apropiati !

  • Dodoi14 spune:

   Cine a arbitrat? Intreb asta pt ca de multe etape nu am mai intalnit un arbitraj bun.
   Sper ca ultimele etape sa nu fie umbtite de greseli ale cavalerilor.