Optimism robust la Ulmu. ”Putem scrie istorie”

mie, 13 mai 2020

Primele două clasate în C2 se pregătesc de barajul de promovare în eșalonul secund

Unirea Slobozia-Mostiștea Ulmu este meciul care va stabili echipa care va merge, din viitorul sezon, în eșalonul secund al fotbalului românesc. Călărășenii, surpriza plăcută a seriei, cred că a sosit momentul pentru obținerea unei performanțe istorice pentru micuța localitate unde s-a născut finanțatorul echipei, Vasile Târșolea.
”Deocamdată nu am luat o hotărâre cu privire la reluarea antrenamentelor, așteptăm să ne dea autoritățile mai multe informații. Să fie ceva exact. Să vedem cum intrăm în cantonament, să se stabilească exact când se joacă turul și returul. Atunci vom lua o decizie. Avem pretenții să mergem în Liga 2, sperăm să ne ajute Dumnezeu și să promovăm. Ne mândrim cu faptul că suntem și un club privat, nu primim finanțare de la autoritățile locale. Nu am primit nici măcar un leu. Bine, nici nu a fost cazul până acum, ne-am descurcat. Dacă promovăm în Liga 2 vom avea un buget mai mare. Va fi greu, dar trebuie să facem eforturi”, a declarat președintele echipei din Ulmu, George Alexandru, pentru Liga2.ro.
În partida directă din campionat, disputată la Slobozia, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

7 de comentarii pentru "Optimism robust la Ulmu. ”Putem scrie istorie”"
 1. Fan spune:

  Sa dai banii la baieti si apoi sa zici ca vrei sa scrii istorie.Baniii…

  • Fane H. spune:

   Bai, Tarsalosilor, de ce nu platiti jucatorii? Primele doar promise, salarii promise ca se vor achita integral chiar si in perioada corona si neachitate decat pe alocuri si doar preferential.
   Mascaricilor, achitati!!!!!!!

 2. Ilie spune:

  Stati linistiti totul este la ziii nu sunt datori nu sunt restante la prime totul este la ziiii ciocul mic nu dati din gura si latrati ca totul este bine la ulmu

 3. Izvo spune:

  Eu am fost la ulmul in tur si pot sa spun ca am plecat cu tot ce aveam de primit adica ultimul leu salariu prime nu am ce sa reprosez acestui club si mai tin legatura cu baieti si pot sa va zic ca au totul la zii si prima cu afumati luata salariu asa spun baieti si eu unul nu cred ca sunt probleme la ulmu patronul este foarte corect asa ca nu cred bafta ulmu la baraj

 4. Fane H spune:

  Doar latrai p aici.
  Fata de Slobozia sunteti la ani lumina: conditii de joc si pregatire etc.
  Cred ca deja ati batut palma, pretenashilor…

 5. Hauu spune:

  Pai ce sa promoveze jalnicii astia de la Ulmu cand nu au stadion si nu au nimic,se antreneaza prin toti boschetii din Bucuresti.E trist ca asemenea echipe sunt avantajate.

 6. Ilfovsport spune:

  La cererea partenerilor putem face publice adresele de mail de pe care s au dat comentariile.Va multumesc!