Opinie/Ionel Pană despre demiteri: Carmen Amariei are zilele numărate, la Mioveni!

lun, 30 aprilie 2018

Afirmație pe care o susțin cu tărie și care se bazează pe comportamentul oficialilor argeșeni, aflați în tribunele sălii Constantin Jude din Timișoara, cu ocazia meciului dintre SCM din localitate și Dacia. Au fost trei oficiali care au comentat atât deciziile arbitrilor, cât mai ales jocul prost al echipei lor favorite.

Am avut un avantaj firește, pentru că cei trei nu mă cunoșteau și nu s-au ferit niciun pic, atunci când lansau acuzații. Era un personaj mai tânăr (foto sus), care era mai vehement și care a lansat chiar ceva expresii mai puțin ortodoxe, la modul cum Amariei a pregătit echipa. Ceilalți doi(foto jos) au acceptat aprobator spusele personajului nostru, care bătea cu palma și cu picioarele podeau tribunei, scaunele și cam tot ce-i intra în mână.
IMG_6435 IMG_6442
Poate că jocul Daciei nu a arătat tocmai bine, dar nu cred că Amariei merită un astfel de tratament. ”Asta nu e antrenoare s-o țineți și în sezonul următor”, striga omul din tribună, în vreme ce ceilalți făceau semne disperate către banca de rezerve, ca să intre și cel de-al treilea portar.
Carmen, poate e mai bine să pleci singură, să nu aștepți să fii demisă de un personaj, gata să-ți vorbească și urât!

Ionel Pană

IMG_6444IMG_6434

Comments are closed.