O echipă mai puţin. Delta Dobrogea Tulcea se retrage din campionat

mar, 19 februarie 2019

Seria C2 ar urma să plece la drum în retur cu o echipă mai puţin

Tulcenii au parcurs o primă parte a campionatului fără niciun punct acumulat în clasament. Cu o echipă alcătuită în general din juniori şi cu mari probleme financiare, tulcenii au avut de gestionat o situaţie grea, fără ieşire până la urmă. Penalizaţi drastic de FRF, după pierderea unor litigii financiare cu foşti jucători şi ajunşi, incredibil, la minus 44 de puncte în clasament (!!!) tulcenii nu vor mai lua startul în retur.

“Avem informaţii că s-a trimis deja hârtia oficială de retragere a echipei din campionat. Aştept un semn clar de la FRF în acest sens. Programul nostru oricum va trebui schimbat în condiţiile în care am fi debutat în retur pe terenul tulcenilor”, a precizat Vasile Neagu, antrenorul echipei CS Afumaţi.

2 de comentarii pentru "O echipă mai puţin. Delta Dobrogea Tulcea se retrage din campionat"
  1. Aurel spune:

    Sunt multi bani la Tulcea,dar președinte AJF Tulcea,Petre Badea a furat cel mai mult,nu poți face performanță cu oameni incompetenți….

  2. Gabriel spune:

    Eu vreau să ia startul, pentru că liga a 3-a e mult mai bună decât liga a 4-a județeană.Nici nu îmi pot închipui că la prima etapă din retur va fi afișat din start rezultatul Delta Tulcea-CS Afumați 0-3, la fel cum ar urma să arate și restul meciurilor din retur, așa că trebuie să se prezinte și să joace fiecare meci cât de bine poate.