Numărul 52 din IlfovSport, pe piaţă! Campioanele de la Rio: Ana de aur şi Dana de bronz

vin, 02 septembrie 2016

Chiar dacă toată lumea aşteaptă toamnă şi postările din social media arată că vara a fost uitată, IlfovSport a apărut deja pe piaţă cu numărul 52. În noul număr, IlfovSport vorbeşte despre performanţele judeţului de la Rio, acolo unde Ana Maria Popescu şi Daniela Druncea au excelat, la spadă şi canotaj. Din cinci clasări pe podium, două au fost la Rio.

Județul Ilfov nu deține cluburi polisportive de talia CSA Steaua sau CS Dinamo. Și cu toate acestea, pe teritoriul său locuiesc și practicanți de ”alte sporturi” de mare valoare. E cazul spadasinei Anei Maria Popescu, care, deși este născută în București, s-a stabilit de câțiva ani în Bragadiru, dar și al canotoarei Daniela Druncea, care ”a dat” orașul natal, Buftea, pe comuna Gruiu. Cele două au împuşcat medalii la Rio, chiar dacă România a avut cea mai slabă participare din istoria modernă a JO.

“Am plecat spre Rio fără promisiuni, dar bagajul nostru era tot plin de speranță. Am și spus în primăvară că nu vreau să mai plecăm la Jocurile Olimpice cu medalia de gât, iar apoi să ne întorcem fără ea de acolo”, a declarat Ana Maria Popescu.

Scrimera legitimată la CSA Steaua a declarat la sosirea în țară, de la Jocurile Olimpice de la Rio, că a venit din Brazilia cu gustul dulce al ”aurului” obținut, însă și cu unul amar provocat de anumite critici emise de oameni despre care a spus că ”ar fi trebuit să fie în aceeași echipă cu noi”. Ana Maria nu acceptă nici măcar ideea că vreun sportiv român a mers la Rio să-și bată joc de șansa pe care o are, șansa de a concura la o competiție ce se ține o dată la patru ani. Și a mărturisit că nu înțelege de ce a trebuit să mai stea douăsprezece zile în Brazilia, mistuită fiind de dorul de casă.

Născută la Buftea, stabilită în Gruiu (județul Ilfov), Dana a condus barca de 8+1 rame în competiția de la Rio. Colegele ei i-au mulțumit după finală, subliniind că și-au ”tras” un plus de energie din încurajările ei. Druncea a asistat în metropola braziliană, pentru prima dată, și la competiția de gimnastică. Ea spune că va continua fiindcă îi place sportul. “Suntem puțin obosiți cu toții după această călătorie, dar noi, cei de la canotaj, în mare parte suntem și fericite pentru că ne-am dorit o medalie olimpică. Și dorința ni s-a îndeplinit. Am fost bucuroase la final”, a declarat Dana. Celedouă sportive au acordat interviuri exclusive, pe care le găsiţi în noul număr al revistei.

Ce mai puteţi citi în noul IlfovSport

- Olimpicii noștri de la Rio au obţinut tot atâtea medalii ca în urmă cu 64 de ani, dacă ţinem cont de Gabriel Sîncrăian, căruia i-a fost retrasă medalia de bronz, fiind dopat. O stare tristă, de neînțeles, pentru sportul românesc şi un bilanţ la fel de trist, cu un viitor din ce în ce mai sumbru.

- Interviu cu Toni Grecu, realizat de Răzvan Toma. Numele lui a devenit sinonim cu satira politică și umorul de bună calitate. Evident că te duce cu gândul și la cea care a fost populara trupă umoristică Divertis, care a făcut furori ani la rând, dar și la mai recentul Servici Român de Comedie care îi calcă pe urme. Toni Grecu ne-a vorbit despre pasiunea sa pentru fotbal în special și sport în general.

poza ilfovsport- Judeţul nostru a ajuns să aibă 6 reprezentante în eşalonul secund, după ce Metalul Reşiţa şi Unirea Tărlungeni şi-au luat viză de flotant. Reşiţa stă la Snagov, Tărlungeni la Ştefăneşti, iar ACS Berceni a luat drumul spre Buftea, după ce a fost dată afară din comună.

- IlfovSport îţi prezintă programul celui mai lung tur din istoria Ligii a II-a, dar şi toate detaliile echipelor care evoluează la Buftea, Snagov, Ştefăneşti, Clinceni, Baloteşti şi Afumaţi.

- Dragoş Stoenescu, portarul stelist consideră că valoarea nu ți-o dă numărul anilor și a fost contrariat de criticile aduse unor olimpici români pe motiv că ar fi prea bătrâni. Stoenescu a refuzat să creadă că există un sportiv care să se ducă în plimbare la Jocurile Olimpice.

- În numărul 52, recenzia de carte este despre Abandonaţii. Cartea lui Tim Tzouliadis este o adevărată capodoperă, descrisă în detaliu, cu realităţi triste şi  apăsătoare.

- După un scandal care a fost mai mult degeaba, oamenii din fotbalul judeţean l-au ales pe noul conducător, Dumitru Crăciun.

- La rubrica auto, despre pactul dintre Uber şi Volvo. Cele două companii vor să pună la punct o mașină care va fi construită în Suedia și va fi echipate cu tehnologii produse de compania din Silicon Valley.

- La lecţia de sport aflăm despre primele transmisiuni ale JO. Competițiile sportive, fiind extrem de dinamice și implicând atât un număr mare de participanți, cât și de oameni interesați de ele, s-au dezvoltat în timp mână în mână cu televiziunea.

- IlfovSport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

Te poți abona la IlfovSport prin poștă și câștigi premii

unnamedIlfovSport îți oferă acum posibilitatea de a te abona prin Mandat Poștal la revistă și o vei primi acasă fără alte eforturi. La finalul fiecărei luni, IlfovSport va organiza și o tombolă pentru abonații norocoși, iar câștigătorii vor primi articole sportive oferite de firmele Terra Sport, Team Sport și Sport Partener.

Pachete abonament

3 luni – 18 lei

6 luni – 36 lei

12 luni – 72 lei

În preț este inclus costul revistei și al expediției. Abonatul va plăti suplimentar taxa de mandat în valoarea de 5 lei, conform tarifelor Poșta Română. Plata abonamentului se poate face prin Mandat Poștal sau Ordin în contul Media Logistic Concept SRL, Str Pavel Ceamur 16, Popești-Leordeni, CIF RO27452830 deschis la ING Bank – RO70 INGB 0000 9999 0277 6955.  Abonamentele contractate până la 15 Martie 2015 vor intra în cursa pentru premii. Pentru achiziționarea unui număr mai mare de exemplare Ilfov Sport puteți trimite solicitarea prin e-mail, la adresa: abonamente@lfovsport.ro.

De unde cumperi IlfovSport?

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile Relay din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele trei numere ale revistei noastre.

Comments are closed.