Numărul 13 al IlfovSport este pe piață: Viața nevăzută a campionului olimpic Alin Moldoveanu!

Dum, 02 iunie 2013

Dacă este 2 iunie cred că v-ați dat seama că de un an și o lună ne respectăm cititorii și v-ați prins c-a apărut noul număr IlfovSport. Pentru coperta acestui număr l-am ales pe unul dintre campionii olimpici ai României, Alin Moldoveanu, care se pregătește de peste 15 ani în Ilfov.

Campionul olimpic la pușcă cu aer comprimat a dezvăluit pentru IlfovSport câteva dintre secretele unei munci titanice dar și care sunt obiectivele sale viitoare. Tot în paginile noastre găsiți reportaje exclusive, din care amintim: cum se înțelege Dăniță, la 38 de ani, cu tânărul și fostul junior care a impresionat la AC Milan, Cocîrlă, de 17 ani, aflați dintr-un reportaj inedit, totul despre secretele lui Adrian Matei și istoria promovării echipei ACS Berceni în Liga a II-a, dar și prezentarea loturilor din Liga a IV-a de Ilfov și București, care participă în aceste zile la play-off, cum se simte Adrian Iencsi după primul trofeu câștigat ca antrenor cu CS Popești Leordeni, de ce reușește o comună precum Dobroești să strângă crema sportului indoor, totul despre succesele lui Vlastimir Vukadinovic la echipa de baschet a Chiajnei, plus un text despre aerodromul Clinceni de acum 60 de ani. Nu ratați editorialul lui Cristian Țopescu, adresat de această dată șoferilor din Ilfov.

Un nou serial în IlfovSport: stadioanele ruinate de lângă București

Stadionul Danubiana, azi doar o ruina

danubiana arena

În Popești Leordeni, pe platforma fostei fabrici Danubiana, în urmă cu 20 de ani se făcea sport de performanță, iar echipa întreprinderii era singura bucurie a localnicilor la sfârșit de săptămână. Azi, pe terenul de fotbal zac gunoaie și dorm câini și nimănui nu-i pasă că a murit sportul la Danubiana. Un reportaj despre tot ce a însemnat Danubiana, dar și o statistică exceletă realizată de cunoscutul statistician Răzvan Toma. În fiecare număr al IlfovSport veți găsi de acum reportaje despre stadioanele în paragină ale Ilfovului.

 

 

De unde puteți cumpăra ILFOVSPORT

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile Inmedio și AccesPress din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele trei numere ale revistei noastre.

Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul șef Narcis Drejan, Adi Munteanu (art-director), Daniel Nazare (senior editor), Cristian Țopescu (editorialist), Mihai Andrieș, Marian Valentin Burlacu, Răzvan Toma, Mădălin Munteanu (redactori) şi Valentin Popescu (director marketing).

Comments are closed.