NUMĂRUL 11 AL 100% SPORT ESTE PE PIAȚĂ, ALĂTURI DE AL 63-LEA ILFOVSPORT! Am fost la ultima cursă a lui Usain Bolt!

vin, 01 septembrie 2017

Dacă v-am obișnuit de aproape 6 ani cu apariția revistei în a doua zi a fiecărei luni, la începutul toamnei 2017 am făcut o excepție. Ținând cont că ziua de 2 este sâmbătă, revista 100% Sport și suplimentul IlfovSport apar la 1 septembrie.

Pentru prima dată în istoria revistei, am hotărât să ieșim în cover story cu un sportiv străin. Mai exact, cu un fenomen, Usain Bolt. Jurnalistul Marian Burlacu a fost prezent la ultima cursă a lui Usain Bolt.

La puțin timp după seriile la 4×100 m, din cadrul CM de atletism de la Londra, Bolt a mărturisit că a fost impresionat profund de modul în care spectatorii care au umplut arena l-au susținut. ”Numai aici am văzut stadionul plin și la reuniunile de dimineață!”, a mărturisit starul. Același stadion l-a aclamat duminică, 13 august, în seara retragerii sale. Marian Burlacu a fost prezent la Londra, la ultima cursă a celui mai rapid om al planetei, și a relatat ultimele zile ale unei cariere de excepție. Usain Bolt este recordman al lumii la 100 m, 200 m și 4×100 m.

”Ce le voi spune copiilor mei despre mine? Nu mare lucru! Le voi arăta, desigur, cursele mele pe youtube. Voi dori ca ei să înțeleagă drumul pe care a trebuit să-l parcurg pentru a ajunge aici. Acesta e cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțeleagă un copil”, a declarat Usain Bolt. Toate detaliile despre o carieră incredibilă, în numărul 11 al revistei 100% Sport.

Ce mai puteți citi din numărul 11 al 100% Sport

– După mai bine de 20 de ani, fotbalul ieşean are din nou câte un club în primele două eşaloane. Știinţa Miroslava, echipă care an de an s-a bătut pentru locurile fruntaşe în seria I a Ligii a 3-a, a reuşit în această vară promovarea istorică în cea secundă.

banat– În cel mai vestic județ al țării efectul se va vedea chiar în prima rundă a campionatului național. Medaliata cu bronz CFR Timișoara are o deplasare de 20 de kilometri pentru derby-ul cu nou promovata Fortuna Becicherecu Mic.

– Echipa feminină de handbal a Universității Cluj-Napoca se pregătește intens pentru noul sezon competițional care bate la ușă. Finalul sezonului 2016/2017 a adus multe schimbări în tabăra clujeană.

– La finalul anului trecut, fostul jucător al celor de la FC Braşov, Unirea Tărlungeni sau Olimpic Cetate Râşnov, George Vlăsceanu, renunţa la fotbal şi pleca la muncă în Germania. Decizia lui Vlăsceanu l-a luat prin suprindere pe antrenorul celor de la Olimpic Cetate Râşnov.

– După sezonul de debut în Liga Naţională, care i-a adus un loc 4 şi o finală a Cupei României, HC Dobro¬gea Sud Constanţa se pregăteşte pentru asaltul la titlul de campioană. Echipa are un buget de 2,5 milioane de euro

– Sport cu tradiție, baschetul se bucură în continuare, la noi, de multă popularitate. Iar această popularitate poate fi amplificată și de găzduirea la început de septembrie, la Cluj, a grupei C din cadrul ediției 2017 a EuroBasket.

– La lecția de sport aflăm de unde vin obstacolele cu apă în atletism? Pe cât de spectaculoasă, pe atât de tehnică, proba de 3.000 metri obstacole a furnizat o mare surpriză, în întrecerea feminină, la Mondialele de atletism de luna trecută, de la Londra.

– Ce făceați în septembrie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai României, Alexandru Arșinel, a vorbit despre pasiunile sale pentru sport, despre problemele cu care se confruntă mișcarea sportivă din țara noastră, dar mai ales despre disputa FCSB – CSA Steaua.

– România celor 109 echipe. La degringolada existentă, nu poți fi sigur pe cine a promovat și retrogradat cu adevărat, cine se retrage, cine e suspendat. Același haos prezent la nivelul întregii societăți. Să zicem, totuși, că acum cunoșteam exact cele 109 echipe care compun primele trei eșaloane ale sezonului 2017/18, inclusiv pe cele 75 din al treilea. O nouă analiză care poartă marca lui Răzvan Toma.

Ce puteți citi din numărul 63 al IlfovSport

duckadam– Chiar dacă este județul cu cele mai multe echipe din fotbal, 11, la nivelul eșalonului al treilea, din 10 echipe, în urmă cu 4 ani, astăzi au rămas doar 5, dintre care două sunt “sateliții” Chiajna și Voluntari

– Campion cu Real Madrid, la doar 20 de ani, Emanuel Cățe a cunoscut deja succesul pe plan internațional și a scris istorie pentru România. Are „doar” 2,06 metri înălțime, poartă numărul 52 la picior și nu este doar un simplu sportiv „bine făcut”.

– Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. Și am hotărât să începem cu Helmut Duckadam.

Unde găsești 100% Sport?

Rețeaua de distribuție a revistei 100% Sport, care se vinde împreună cu IlfovSport, se dezvoltă pe zi ce trece și ținem să vă anunțăm că în afara Bucureștiului, publicația noastră poate fi găsită în alte 9 zone ale țării.

În curând, 100% Sport încearcă să pregătească o nouă surpriză cititorilor fideli ai revistei, printr-o accesare și mai ușoară a produsului, dar până atunci, iară și chioșcurile de unde vă puteți achiziționa publicația lunară:

Județul Argeș:
Chioșcurile Media Press Distribution

Buzău:
De la chioșcurile Calliope

Cluj- Napoca:
Trop Press

Constanța:
Cuget Liber

Județul Dolj:
Astebra Com

Județul Mureș:
Centrul de Presă

Județul Prahova:
Calliope

Județul Teleorman:
Franco Rom

Timișoara:
Inovation MSN Distribution
TimPress
Bacau
Desteptarea
Avatar

Brașov
Arca Press

Botoșani
Publiset

București
Pardado – Sector 2

Brăila

Elga Cosil

Demirani

Călărași
DomMitica

Galați
Nykemar

Iași
Window Media
Tumi Press

Neamț
Sed Press
Atent Media

Suceava
Info Group
Jupiter Press

Vâlcea
Gydani Press

Vaslui
Țara de Jos
Apimunt

De asemenea, îi anunțăm pe toți distribuitorii de presă din România că pot avea Revista 100% Sport la chioșcuri, dacă vor lua legătura cu zona de distribuție a publicației, printr-un mail la adresa  redactie@100sport.ro.

Cum poți să comanzi 100% Sport?

Banner-6x1-100SportRevista costă doar 9 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată și sub formă de abonament, prin sms.
Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.
De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.

Comments are closed.