Nou concurs / Nimerește scorul la ACS Berceni-CS Ștefănești!

joi, 07 martie 2013

După ce am oferit 2 bilete la meciul anului 2013, Steaua-Chelsea, Ilfov Sport vine cu o nouă provocare. Poți câștiga un abonament pe următoarele 6 luni la revista noastră dacă ghicești cât se va termina derby-ul Ligii 3, partida dintre ACS Berceni-CS Ștefănești.

Trebuie doar să dai like la pagina noastră de Facebook și să postezi pe perete cât se va termina meciul dintre cele două echipe. În cazul că mai mulți vor indica scorul corect se va organiza o tragere la sorți. Rezultatul final poate fi pus până vineri la ora 18.00, adică până la fluierul de start al  întâlnirii.

Capul de afiş al rundei în Liga 3 va fi derbyul dintre ocupantele primelor două locuri în clasament, ACS Berceni şi CS Ştefăneşti. Gazdele au solicitat şi au obţinut disputarea partidei în nocturnă, astfel că meciul va începe de la ora 18, pe arena din Berceni.

8 de comentarii pentru "Nou concurs / Nimerește scorul la ACS Berceni-CS Ștefănești!"
 1. Cernat Catalin spune:

  5-1 pentru Berceni

 2. ilfov spune:

  3-0 pentru berceni

 3. MD spune:

  3-1 pentru Berceni

 4. Zis-si-facut spune:

  Eu garantez de acum victorie la 1 gol diferenta pt berceni si gol din penalty :)))

 5. CătăRS spune:

  2-0

 6. […] Poate o parte din voi nu aţi, crezut, dar cei doi norocoşi sunt doar o picătură într-un ocean de premii pe care Ilfovsport îl pune la cale de acum încolo. Noul concurs pe care echipa noastră îl lansează este: Ghiceşte scorul la meciul Berceni – Ştefăneşti şi poţi câştiga un abonament pe un an l… […]

 7. mihai spune:

  la puscarieee cu toti la puscarieeeeeeeeeeeeeee

 8. costi spune:

  bravo STEFANESTI