Nicușor Glonț, Unirea Dobroești: ”Nu mai merge cu ratările, vrem promovarea”!

lun, 14 august 2017

În această dimineață, fotbașliștii de la ACS Unirea Dobroești, care au avut primul lor an în Liga a V-a, au plecat spre munte, să respire aer mai curat, urmând să stea o săptămână la Predeal, la Pensiunea Select.

Antrenorul principal Nicușor Glonț, fostul mare jucător dinamovist al anilor ’80, le-a pregătit câteva surprize elevilor săi: ”Nu va fi o săptămână cu prea mult timp liber, vom fi mereu pe cărările munților, vom alerga și ne vom bate pentru fiecare creastă. Am avut un sezon cu ceva ratări, care ne-au privat de o promovare în Liga a IV-a, ar fi fost bine să facem pasul, chiar de la prima noastră participare. Sunt mai ambițios ca niciodată, pentru că știu și simt că se poate, dar trebuie să fim mai serioși în pregătire, mai consecvenți cu planurile noastre. În această vară ne-au venit trei jucători noi, tineri, pe care i-aș dori capabili de efort, disciplinați și gata să ne facă să uităm toate neîmplinirile. Vorbim după această săptămână mai mult”, ne spunea Glonț, înaintea plecării spre munte.

”Mergem la Pensiunea Select, din Predeal, pentru că acolo am am mai fost, în iarna trecută, și am găsit acolo toate condițiile de antrenament, dar și de cazare și masă la standare excelente. Faptul că alți trei tineri din Dobroești s-a alăturat proiectului nostru, ne face să avem speranțe pentru viitor. Vorbesc de Mihai Caminschi, de 20 de ani, și Ionuț Lazăr, de 22 de ani, pe care i-am selectat de la Campionatul nostru pe străzi, care a avut un real succes. Cel de-al treilea, Valentin Cihărle, are 19 ani și vine de la fostul Electroaparatj. Colegii i-au primit bine și sper să facă față și rigorilor impuse de antrenorul principal”, opina și oficialul sportiv al echipei, Marin Ghețu.

Așadar, Unirea Dobroești demonstrează că are alte ținte pentru campionatul următor, la toate disciplinele sportive pe care le are. Și spun asta, pentru că urmează ca și fotbaliștii mici să plece peste o săptămână, tot spre aceeași locație muntoasă; apoi echipele Secției de handbal, coordonate de Lazăr Mihalache, vor merge și ele spre Plopeni, dar înainte de toate aceste secții, din 18 august, grațiile profesorului Valentin Albu, de la dans sportiv, vor ajunge la Reghin, pentru un stagiu intens de pregătire.

Pentru anul competițional care urmează, Unirea și-a propus multe borne de atins, pentru că și grija Consiliului Local din Dobroești se simte la fiecare pas – clubul are acum două microbuze noi, cu care se face deplasarea sportivilor, iar în această toamnă va fi gata Campusul din comună, care cuprinde o bază sportivă de excepție.

Ionel Pană

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

???????????????????????????????

Comments are closed.