Neagu este circumspect. „Trebuie să o luăm de la zero!”

vin, 20 martie 2020

CS Afumaţi îţi monitorizează zilnic jucătorii în această pauză forţată

Antrenor experimentat, cu Licenţa PRO în carnet, Vasile Neagu, antrenorul ilfovenilor de la CS Afumaţi, ţine zilnic legătura cu jucătorii săi.

„Fiecare fotbalist are de efectuat acasă, pe cont prorpiu, un program individualizat de pregătire. Nu putem şti însă cu exactitate dacă el este respectat şi dacă peste tot există şi condiţiile necesare. Oricum e clar, indiferent de data la care vom relua pregătirile vom pleca, practic, de la zero, acumulările din această perioadă fiind minime”, a punctat tehnicianul celor de la CS Afumaţi.

8 de comentarii pentru "Neagu este circumspect. „Trebuie să o luăm de la zero!”"
 1. dan spune:

  de ce verei neagule sa o ia canpionatul de la 0 ca sa promovezi tu in liga a 2a nu o sa iti mai iasa promovoarea ca in 2016 acum 2 ani cina va pus sa vindeti locul la metalobobus asta e stituatia nu ai ce sa faci daca erai mare antrenor cu licenta pro trebuia pana acum sa nu mai fi la afumati trebuia sa fi la fcsb dar asta e situatia daca esti o carfa de antrenor care te tine dumanica si danieel neagu nu ai ce sa faci esti de liga a 3 asta iti e valoarea

 2. Grisina spune:

  Vorbesc toti retardatio despre fotbal,omul e toba de fotbal,are licenta Pro si e si de 10 ani la echipa,toti trepadusii vorbesc despre fotbal si ei nici nu stiu ce inseamna sa fii Manager la un club timp de 10 ani! Bravo Domn Profesor,le dai peste nas la toti si sa i anunti tu printr un interviu ca ti ai prelungit contractul! Bafta,sa promovezi!

 3. dan spune:

  vai de capu lu neagu antrenoru ca e un bou care fura clubul de rupe anul aceasta nu o sa mai promoveze sa lis pe bot pa neagule cand iti expira contactul pleaca in b ca sa saturat afumati de tine nu mai sta la afumati cum sra cainela la macelarie

 4. Dan spune:

  Grisino esti cumva domnisoara Neagu Claudia de il lauzi pe libidinosul asta de Vasile Neagu care este labil psihic , un ingamfat si un …… De nu mai vine nici un fotbalist la echipa k nu il mai suporta nimeni de jeg de om ce este .

 5. Dan spune:

  Dane .nu stiu ce ai cu Neagu dar limba romana o faultezi rau de tot 😢😢😢

 6. Ion spune:

  Neagu 000000 ca om si caracter si 000000 este si presedintele de la afumati un taran incult si un om nesimtit care la meciuri sta la gard si injura arbitrul de tusa de pe partea cu vestiarul un nimeni un om care face pe toata lumea tarani si el este cel mai taran stiti vorba aia a vandut taranul un teren si acum sufera de jmecherie rusine afumatiiii

 7. Dan spune:

  Dane .dupa ce ca esti agramat mai esti si prost crescut jignind fara motiv nu am nici o treaba cu Neagu si cu echipa voastra de taranusi de la Afumati.