Nașul și-a învins finul în Liga I! Cinci goluri s-au marcat în Poli Timișoara – Voluntari

vin, 04 mai 2018

ACS Poli Timișoara și FC Voluntari s-au duelat vineri, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, în cadrul etapei a opta din play-out-ul Ligii I.

Trupa lui Adrian Mutu a marcat încă din minutul 7, prin reușita lui Daniel Benzar, iar Marinescu a stabilit scorul primei reprize în minutul 44, când a transformat un penalty.

În partea secundă a jocului, bănățenii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Șeroni din minutul 54, iar patru minute mai târziu, Adrian Bălan a ratat o lovitură de la 11 metri.

Pentru că ocaziile se răzbună, Artean a marcat și el din penalty în minutul 60, dar Bălan și-a spălat păcatele cu cinci minute mai târziu când a punctat din pasa lui Benzar, ducând scorul la 3-1 în favoarea ilfovenilor.

Roman și-a trecut și el în cont o reușită în minutul 75, moment în care a închis jocul la scorul de 3-2, dar nu înainte ca Gabriel Cânu să primească și el roșu în afara terenului, din cauza ieșirilor nervoase.

Astfel, FC Voluntari a urcat pe locul 3 în clasamentul play-out-ului Ligii I, având 24 de puncte, după cele 8 meciuri jucate. De cealaltă parte, trupa lui Neaga a rămas pe loc de baraj, cu 19 puncte.

Comments are closed.