„N-ai tu antrenamente la Liga 2 câte meciuri am eu”. Meci tensionat între Popești și Medgidia

vin, 16 noiembrie 2018

SC Popești-Leordeni s-a impus cu scorul de 4-1 în fața celor de la CS Medgidia, în cadrul etapei cu numărul 13 din Seria a II-a a Ligii a III-a.

Ilfovenii au condus la pauză datorită golurilor marcate de către Robert Andreescu, respectiv Marin Luca. În partea secundă a jocului, oaspeții au redus din diferență, transformând un penalty prin Vasile Sicu. La câteva minute distanță, arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri și pentru gruparea antrenată de către Viorel Dinu, iar Ștefan Stângă a marcat fără probleme și a dus scorul la 3-1. După alte două minute, ilfovenii au executat perfect un corner, iar Angelo Anghilini a „rupt” plasa constănțenilor cu o lovitură de cap hotărâtă.

Spiritele s-au încins, însă, după un fault asupra căpitanului Ștefan Stângă. În centrul atenției au fost Toma Vincene de la gazde și Vasile Sicu de la oaspeți. Jucătorul Medgidiei a ținut să îi reproșeze ilfoveanului că „N-ai tu antrenamente la Liga a II-a câte meciuri am eu!”. Aprins, Vincene i-a aruncat și el câteva cuvinte adversarului său, iar, în cele din urmă, amuzat de situație, i-a transmis râzând: „Taci, bă, că ești aproape să retrogradezi!”.

Veteranul Popeștiului, Viorel Dinu (40 de ani), a fost deranjat de aceste „copilărisme” ale oaspeților și a ținut să îi pună și el la punct: „Da, bă, toți sunteți smecheri!”.

Deși nu s-a pus în nicio secundă problema rezultatului, jucătorii de la CS Medgidia au jucat dur și au avut mereu ceva de comentat, fie la adresa arbitrului, fie la adresa jucătorilor. Pentru că răbdarea are și ea limitele ei, ilfovenii au răbufnit pe final, dar la adăpostul unui rezultat mai mult decât favorabil, lucrurile nu au degenerat.

Astfel s-a scris istoria meciului dintre Popești-Leordeni și CS Medgidia, scor 4-1, iar ilfovenii se mențin pe locul 4 în clasamentul Seriei a II-a, în timp ce constănțenii ocupă penultimul loc.

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.