Mutu și-a învins profesorul la debutul pe banca Voluntariului: „Au fost emoții mari”

Dum, 22 aprilie 2018

Adrian Mutu a debutat cu o victorie pe banca echipei FC Voluntari, scor 1-0, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, în cadrul etapei a șasea din play-out-ul Ligii I.

„Briliantul” l-a avut ca adversar pe omul care l-a promovat în prima ligă, Ion Moldovan. Golul de trei puncte a fost reușit de Adrian Bălan, iar Mutu a mărturisit că se aștepta ca echipa sa să câștige acest meci. Totodată, tânărul antrenor a recunoscut că a avut emoții mari la primul său meci ca antrenor principal în Liga I.

„Îmi imaginam că voi lua trei puncte. Dar au fost obţinute cu greu, cu multă muncă şi de aceea îi felicit pe băieţi. Au jucat cu inima, în special pe final. Însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că nu am făcut nimic măreţ, e doar prima treaptă spre ce vrem să realizăm.

Au fost emoţii mari, ca şi cum m-am apucat a doua oară de fotbal. E altceva, îmi venea să şi intru pe teren de câteva ori. Era foarte important să începem cu o victorie. Nu doar pentru mine, ci şi pentru băieţi. Acum, să continuăm aşa”, a declarat Mutu după meci.

FC Voluntari ocupă locul 3 în play-out, cu 21 de puncte, fiind surclasată de Dinamo, cu 35 de puncte, și FC Botoșani cu 28 de puncte.

Comments are closed.