Mutare importantă la FC Academica Clinceni. Eric Lincar este noul antrenor!

joi, 11 mai 2017

FC Academica Clinceni are, de astăzi, un nou antrenor principal în persoana lui Eric Lincar.

Mutare importantă pe banca echipei din Clinceni cu doar trei zile înaintea disputei cu UTA Bătrâna Doamnă. Eric Lincar, de mai multă vreme fără angajament după despărţirea de Luceafărul Oradea, a acceptat să preia gruparea condusă de Vali Budeanu. Lincar a condus astăzi primul antrenament la echipa din Clinceni unde va fi însoţit, în cadrul colectivului tehnic, de Ştefan Odoroabă şi Adrian Ene.

“Lincar a semnat un angajament pe 3 ani în cadrul unui proiect care cuprinde lucruri notabile pe care dorim să le realizăm. A condus astăzi primul antrenament şi va debuta pe banca echipei noastre în meciul de duminică cu UTA”, a declarat pentru Ilfov Sport Valentin Budeanu, conducătorul clubului din Clinceni.

FC Academica -UTA Bătrâna Doamnă, cu debutul lui Eric Lincar la Clinceni, este duminică, de la ora 11.00, în încheierea etapei cu numărul 34 din eşalonul secund.

7 de comentarii pentru "Mutare importantă la FC Academica Clinceni. Eric Lincar este noul antrenor!"
 1. inter spune:

  Felicitari domnului Lincar pentru numirea lui dar mai ales pentru curajul pe care il are sa vina la echipa in aceste momente tulburi. Domnul primar Budeanu incaseaza niste lovituri sub centura nemeritate din partea presei dar sigur nu este implicat el si familia lui in aceste probleme de corectitudine. Speram sa vedem altfel de meciuri la Clinceni odata cu venirea domnului Lincar ! Bafta!!

 2. Pt inter spune:

  Ce performante a reusit aceasta corcitura de antrenor?

  • inter spune:

   Este un antreno tanar , corect si profesionist si mai ales cu LICENTA nu ca alti pseudo-x -uri care se dau ceea ce nu sant. Clinceniul nu este totusi decat o echipa de liga 2 a deci nu trebuie sa vorbim despre mari performante ale antrenorului,

 3. adrian spune:

  Din tot articolul din gsp nu apare nici-o acuza la adresa Primarului și toată lumea din Clinceni știe ca fără el fotbalul nu exista!! Infractorul e Dragomir! Acum nu îl mai cunoaște pe chinez iar cu ceva timp în urma declara ca a fost la hotel la el! Politia trebuie sa intervină și sa îl ancheteze pe acest terchea berchea și sa răspundă penal pentru implicare în pariuri.

  • inter spune:

   Ma refeream chiar la titlul articolului si la multe intepaturi ale reporterului din acel articol.

 4. Alexanco spune:

  Opa…..Juventina -chindiuta targovistea 2 pauza 1 final meci netelevizat …. ceva deosebit …

 5. Radu spune:

  La puscarieeeee cu blatistiiiiiiiiiiiiiiiii