Monica Niculescu a umilit-o pe rusoaica Maria Șarapova: 4-6, 6-4, 6-3!

mar, 13 februarie 2018

Performanța s-a petrecut la Turneul Internațional de la Doha, Qatar, în chiar prim ul tur al competiției, meciul întinzându-se pe durata a două ore și 39 de minute! Este o victorie a voinței și tenacității jucătoarei noastre, care spunea, după meci, că i-a citit jocul și a știut cum să-l contracareze. De-acum, se va ține cont și mai mult de Monica, atunci când va intra la fileu, pentru că nu este chiar la îndemâna oricui s-o bată pe Șarapova.

Pentru accesul în Turul al doilea, Niculescu și-a asigurat un cec în valoare de 17.325 de dolari, dar și 90 de puncta WTA. În turul următor, românca o va întâlni, probabil, pe slovaca Magdalena Rybarikova, care va juca în debut cu Fatma Al Nabhani, din Oman. Să mai spunem că Monica Niculescu va juca și la dublu, alături de Irina Begu.
O altă româncă victorioasă la Doha este Mihaela Buzărnescu, care a depășit-o în două seturi, 7-5, 6-4,pe ucraineanca Lesia Țurenco.

În Turneul de la Doha se mai află alte trei romance:
– Simona Halep, care va intre direct în Turul II, fiind a doua favorită a competiției, urmând să joace împotriva Ekaterinei Makarova, din Rusia
– Sorana Cârstea, care va lupta împotriva Mariei Sakkari, din Grecia
– Irina Begu, jucătoarea noastră urmând să joace împotriva Samanthei Stotsur, Australia

Ionel Pană

1 comentariu la "Monica Niculescu a umilit-o pe rusoaica Maria Șarapova: 4-6, 6-4, 6-3!"
  1. Dan spune:

    Ce titlu senzational! Hai ca nu a umilit-o, doar a invns-o, nu?