Mitică nu mai merge la Voluntari. Bine ai venit … Kassai?!?

lun, 18 ianuarie 2016

Dumitru Dragomir a refuzat să preia funcția de președinte al clubului ilfovean FC Voluntari, însă fostul șef de la LPF a propus un alt nume în locul său.

IlfovSport anunțase în exclusivitate în ziua de Paști revenirea lui Mitică în fotbal, se pare că fostul șef LPF a spus pas celor de la Voluntari, dar nu înainte de a le propuneri ilfovenilor un alt nume: Adalbert Kassai.

Conform celor de la Ziare.com, Dragomir a spus: ”Este adevărat, am refuzat oferta celor de la Voluntari. Chiar eu sunt cel care l-a propus pe Bela Kassai.”

Cine este Adalbert Kassai?

O întrebare retorică probabil, Kassai a fost unul dintre pionii importanți  de pe ”tabla” lui Mircea Sandu și Mitică Dragomir în ultimii 20 de ani din fotbalul românesc, perioadă în care acesta a fost acuzat că a controlat arbitrajele din umbră, dar și că a fost unul dintre stâlpii celebrei ”Cooperative”.

Născut în Bihor, Kassai a jucat fotbal pentru Crișul Oradea, Progresul București, FC Argeș, Sportul Studențescu, Corvinul Hunedoara, iar cariera o încheie la Petroșani, la Jiul. După 1990, Kassai a fost secretar general al FRF, dar și membru al Grupului de experți pentru etică și fair play al UEFA.

Acuzat că a primit bani din Ilfov

Legătura lui Kassai cu Ilfovul nu este tocmai una nouă, în 2013, fostul secretar FRF a fost acuzat că a facilitate revenirea Concordiei Chiajna în prima ligă. Dumitru Dragomir și Kassai au fost acuzați de primirea de mită după ce Chiajna a jucat un baraj inexplicabil cu Rapid București, iar apoi, după câteva etape, giuleștenii au fost retrogradați în dauna Concordiei, după ce se pare că aceștia din urmă nu aveau licență de a evolua în prima ligă

Dispariția lui Kassai din fotbalul românesc a fost una cu cântec, acesta devenind primul nume demis de regimul Burleanu:

Comments are closed.