Miss Fitness Univers este din România!

lun, 26 iunie 2017

Este pentru a cincea oară când ardeleanca Anca Bucur câștigă titlul de Miss Fitness Mondial, celelalte patru medalii de aur fiind obținute în 2011, apoi în 2013, după care a legat trei succese consecutive, începând din 2015. ”Mi-am făcut un cadou perfect, de ziua mea, care este peste o lună (N.N. s-a născut pe 20 iulie, 1987). Am muncit de la trei ani, iubesc sportul și mă bucur că am ajuns la acest nivel de performanță”, declara Anca, pentru media românească.

Cvintupla campioană mondială la fitness a-nceput cu baletul, de la vârsta de trei ani, după care s-a dedicat gimnasticii artistice, ajungând în Centrul de la Deva. A continuat cu gimnastica aerobică, fiind în lotul de junioare de la Constanța, perioadă în care a câștigat medalia de bronz, la Campionatele Mondiale, în proba de trio. O accidentare gravă i-a stopat drumul spre afirmare, în gimnastica aerobică, dar nu s-a oprit aici și a abordat stilul fitness.

În 2010 a participat la primul său Campionat Mondial, ocupând doar locul cinci, dar care i-a întărit convingerea că poate să facă mare performanță, în acest domeniu. În acest an, pentru a ajunge la titlu românca a trebuit să facă față la trei probe: exercițiul de fitnessinterviu, fiecare test având o pondere importantă în stabilirea notei finale. (Ionel Pană)a2

a3

a4

Comments are closed.