Mircea Dridea atacă direct. ”Ne luptăm cu Scorniceștiul!

vin, 15 septembrie 2017

Mircea Dridea, președintele de onoare al echipei Petrolul, a participat la conferința de presă de astăzi susținută de reprezentantul sponsorului echipei

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, partenerul clubului Petrolul Ploiești, a participat, astăzi, la o conferință de presă în cadrul căreia și-a expus viziunea legată de mersul lucrurilor la echipa petrolistă. De la eveniment nu a lipsit nici președintele de onoare al grupării galben- albastre, Mircea Dridea.
”În octombrie anul trecut am avut primele discuții cu domnul Mihailovici iar în ianuarie am trecut la treabă. Eram în colaps, din punct de vedere financiar, iar această implicare a permis echipei să își urmeze cursul firesc”, a punctat Mircea Dridea. Obiectivele clubului ploieștean sunt clare și înseamnă, în primul rând, promovarea în eșalonul secund la finalul actualui campionat.
”Avem obligația morală de a readuce Petrolul unde îi este locul. Echipa nu este a mea, a noastră, ci aparține orașului. De aceea mă așteptam, clar, la un sprijin mai concret din partea factorilor locali. Legat de promovare ne luptăm cu ăia…Scorniceștiul parcă”, a încheiat Dridea. Fostul mare jucător aflat, acum, în postura de președinte de onoare al echipei, vorbea, evident, de Voința Turnu Măgurele, grupare care are, ca și Petrolul, maximum de puncte după primele trei etape ale campionatului.

Comments are closed.