Vincenzo Spadafora îl acuză pe Cristiano Ronaldo de încălcarea protocolului de sănătate!

sâm, 17 octombrie 2020

La întoarcerea sa din Portugalia, unde Cristiano Ronaldo a ratat meciul naționalei țării sale împotriva Suediei, partidă contend pentru Liga Naționilor, CR7 a fost primit la Juventus cu ostilitate și un val acid de critici, din partea ministrului Sporturilor din Italia, Vincenzo Spadafora, care l-a acuzat că nu a respectat protocolul de sănătate, când s-a întors în Peninsulă.

Ronaldo a fost depistat pozitiv înainte ca echipa națională să joace cu Suedia, meci pe care Portugalia l-a câștigat cu 3-0. După ce a văzut întâlnirea la televizor, Cristiano a părăsit Portugalia și s-a întors la Torino, fapt care n-a fost pe placul ministrului Spadafora. ”Este clar că Ronaldo a încălcat protocoalele sanitare și reglementările instituite pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului”, a spus răspicat oficialul sportului Italian.

Răspunsul lui Ronaldo nu s-a lăsat prea mult așteptat: ”Nu am încălcat niciun protocol și nicio lege, așa cum se spune, nu am făcut nimic greșit. Acestea sunt minciuni, eu urmez protocoalele. Tocmai am ieșit să vp spun că totul este în regulă, nu simt nicio durere, dorm bine, nu am simptome. Sunt singur acasă, izolat pentru următoarele zece zile”, a ripostat și fotbalistul.

Comments are closed.