Minaur bate pe Bega și Dan Dumitru renunță la contestații!

sâm, 03 februarie 2018

În runda a 16-a a Diviziei A la handbal, Minaur Baia Mare (foto Facebook) a învins la Timișoara, pe SCM, scor 27-20, punând capăt conflictului ce mocnea de mai multe săptămâni, dintre SCM Timișoara și Corona Brașov. Managerul echipei timișorene, Dan Dumitru, declarase înaintea partidei că dacă Minaur bate pe Bega, atunci acțiunile lui de a mai contesta meciul dintre Corona și echipa sa nu-și mai au rostul.

”Felicit echipa din Baia Mare! Prin această victorie a demonstrat că-și merită locul în Liga Națională, începând cu sezonul următor. Noi n-am prins cea mai bună zi, însă nu renunțăm să facem pasul cel mare, pentru că mai avem la dispoziție barajul de promovare. Sper să fim la un alt nivel, atunci”, ne spunea Dan Dumitru.

Vă reamintim că timișoreanul a fost nemulțumit de faptul că formația de sub Tâmpa, cea de Divizia A, a folosit mai multehandbaliste de la prima garnitură, printre ele aflându-se și Timea Tătar, considerând că Brașovul s-a implicat neregulamentar în lupta sa cu Minaur, pentru promovarea directă. Dan Dumitru a renunțat să mai conteste cazul în Consiliul de Administrație, dar dacă ar fi făcut-o?

Ionel Pană

Comments are closed.