Mihai Voduț și-a găsit repede echipă după despărțirea de Voluntari

lun, 08 ianuarie 2018

Mihai Voduț și-a reziliat contractul cu FC Voluntari, dar nu ducea lipsă de oferte și a găsit rapid o echipă cu care să se pregătească în această iarnă.

Având în vedere faptul că George Țucudean s-a transferat la CFR Cluj, Gheorghe Hagi avea nevoie de un atacant, iar Mihai Voduț era monitorizat de ceva vreme.

Campioana s-a reunit luni, iar jucătorul în vârstă de 23 de ani este singura noutate aflată în lotul echipei FC Viitorul. Potrivit gsp.ro, Voduț a semnat deja contractul și s-a antrenat alături de constănțeni din postura de coleg nou la gruparea aflată pe locul 6 în Liga I.

Antrenorul Gheorghe Hagi a lipsit de la reunire, iar prima ședință tehnică din acest an a fost condusă de secundul Cătălin Anghel, care a anunțat că vor mai fi schimbări în lot până la startul părții secunde a campionatului.

“Perioada de pregătire e scurtă, ne-am luat meciuri tari în amicale, vrem să intrăm rapid în ritm. Pe 12 ianuarie plecăm în Antalya, iar până atunci vom avea antrenamente și teste. Trebuie să dăm totul pentru play-off, depindem doar de noi.

E posibil să mai fie ceva schimbări în lot, atât la capitolul plecări, cât și la capitolul veniri”, a declarat Cătălin Anghel, potrivit sursei citate.

Comments are closed.