Metalul Snagov – Foresta Suceava – 1-2 | Mihai Stoica a preferat experimentele in dauna omogenitatii

Dum, 02 octombrie 2016

Duelul dintre Metalul Resita(Snagov) si Foresta Suceava se anunta unul destul de dezechilibrat.
Sucevenii porneau clar din pozitia de favoriti in timp ce „resitenii” din Ilfov aveau a doua sansa.
Iar daca mai punem la socoteala ca insusi tehnicianul Metalului a pus umarul la dezorganizarea propriei echipe o sa avem imaginea completa a partidei.
Mihai Stoica a incercat sa experimenteze astazi o noua formula de joc. Lasand la o parte firava omogenizare din debutul de campionat, s-a preferat folosirea unor noi veniti – Jamali Modjieb, Skraparas Evangelos sau Tassin Ken, jucatori care nu au stralucit deloc.

Cu toate acestea, prima repriza a fost una destul de echilibrata, cu putine faze de poarta. Paduretu s-a zbatut mult pe faza ofensiva insa colegul sau grec din atac a fost mai mult decat steril. De altfel Evangelos, varf masiv, n-a reusit nicio faza de poarta, singura realizare a acestuia fiind un sut departe de spatiul portii.

In repriza secunda, cand asistenta prezenta(100 spectatori) credea ca partida se indreapta spre un egal muncit, Marius Matei inventeaza un sut de la 30 de metri, balonul il surprinde pe Samoila iesit din poarta si intra sub bara. In felul acesta, Marius Matei, atacant cu o clasa peste liga secunda, reuseste sa deschida scorul si sa toarne plumb in ghetele gazdelor.

Cea de-a doua reusita a oaspetilor a venit in minutul 80, atunci cand Mutu, total nemarcat chiar in centrul careului, reia cu capul o centrare de pe dreapta.

Singura reusita a Metalului a venit tarziu, in minutul 85. Buduroi, introdus cu cateva minute mai devreme, profita de dezorganizare in apararea verzilor si suteaza cu sete la coltul lung.
Prea tarziu insa. Centralul pune capat partidei dupa 3 minute de prelungire.

Un lucru demn de remarcat este ambitia lui Razvan Paduretu, jucator care la 35 ani joaca fotbal ca la prima tinerete, mijlocasul facand o cursa de 40 metri in urmarirea unui adversar, cursa incheiata cu o deposedare prin alunerare in propria jumatate, iar asta spre finalul partidei.

In urma rezultatului Foresta urca pe pozitia secunda in timp ce metalistii din Snagov inca se zbat in subsolul clasamentului.

Comments are closed.