Maximilian Gavrilă, Școala 181: ”Irina Neacșu a strălucit din nou, printre junioarele României”!

lun, 19 iunie 2017

Chiar dacă a ocupat locul opt în Turneul final al Junioarelor II, antrenorul Școlii 181 București, Maximilian Gavrilă, are motive de mândrie, pe care nu s-a sfiit să și le facă publice – una din cele mai bune handbaliste ale turneului a fost desemnată Irina Neacșu, care este în lotul echipei Școlii 181 de mai bine de trei ani.

”Am avut și neșansă la acest turneu, pentru că am avut și ceva accidentate, fiind nevoit să joc și fără un centru de meserie. Aș fi putut să fac o surpriză, să ajung în semifinale, dar câteva greșeli personale ale elevelor mele au făcut să ratez victoria, în două meciuri decisive. Dar chiar și-așa, cel mai bun inter dreapta este de la Școala 181, vorbesc de Irina Neacșu, cât și golgetera turneului, cu 47 de reușite, este aceeași Irina Neacșu. Sunt mândru de aceste recunoașteri, semn că la Școala 181 încă se mai muncește, chiar foarte bine”, ne spunea Gavrilă.

Am putea spune că Irina Neacșu este viitorul naționalei de junioare, iar antrenorii trebuie să ia aminte, mai ales că handbalista este și stângace. Vom mai reveni pe marginea acestui subiect, pentru că știm că la lotul de junioare antrenorii sunt lipsiți de obiectivitate, ba chiar se ceartă și între ei (am mai scris despre acest subiect). Este timpul ca fosta mare handbalistă Steluța Luca, vicepreședinta Federației, care se ocupă de handbalul feminin românesc, să elimine toate aceste discuții și influențe negative din jurul lotului juvenil, pentru ca aceste tinere jucătoare să crească frumos și să-și dorească să ajungă în marea familie a senioarelor.
181.1

Irina Neacșu a înscris 47 de goluri, la Turneul Final al Junioarelor II, care s-a desfășurat la Odorhei, după cum urmează:

Meciuri în Grupa a II-a
– 11 goluri cu Corona Brașov
– 11 goluri cu Energetic Rm Vâlcea
– 14 cu LPS Slatina
Locurile 7-8
– 11 goluri cu CSȘ Tulcea

Ionel Pană

1 comentariu la "Maximilian Gavrilă, Școala 181: ”Irina Neacșu a strălucit din nou, printre junioarele României”!"
  1. Anonim spune:

    dar nu este descoperita si crescuta de dl Gavrila, Irina este crescuta de ILEANA MORARI de la CSS6 BUCURESTI.