Marius Baciu, confirmat de conducerea Concordiei Chiajna

mie, 10 iunie 2015

Chiar dacă nu au semnat încă prelungirea contractelor, conducerea Concordiei Chiajna a hotărât să-l confirme în funcție pe antrenorul Marius Baciu și staff-ul său, format din secunzii Erik Lincar și Răzvan Rotaru și preparatorul fizic Bogdan Aldea.

Staff-ul lui Marius Baciu va semna prelungirea pe încă un an, până la finalul sezonului 2016, și au ca obiectiv evitarea retrogradării, însă antrenorul Marius Baciu susține că nu vrea să mai aibă emoțiile din campionatul recent încheiat. “Nu poți să îți dorești evitarea retrogradării, eu țintesc cât mai sus și aș fi cel mai mulțumit dacă vom prinde play-off-ul. Dar va fi foarte greu, au mai rămas doar 14 echipe, trebuie să fim foarte atenți și să dăm absolut totul în campionatul care va începe peste o lună”, a declarat Marius Baciu.

Marius Baciu, Erik Lincar și Răzvan Rotaru au venit la Chiajna în etapa 24, cu 10 înainte de final și au acumulat 14 puncte, 4 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri.

Cu 41 de puncte acumulate în sezonul 2014-2015, Concordia Chiajna a încheiat campionatul pe locul 12, ultimul care asigură prezența în Liga I, după o victorie în ultima etapă, scor 3-2 cu Petrolul Ploiești.

Comments are closed.