Marin Dună, supărat după înfrângerea Ştefăneştiului la Metaloglobus. Vezi ce fotbalist se pregăteşte la Ştefăneşti

joi, 05 februarie 2015

După o serie excelentă de victorii în partidele din amicale, CS Ştefăneşti a fost învinsă categoric ieri de Metaloglobus Bucureşti, scor 4-0, la pauză 2-0. Divizionara C este la prima înfrângere din 2015, spre nemulţumirea antrenorului principal Marin Dună.

“Am simţit încă de la început că băieţii nu sunt într-o zi foarte bună, dar eu nu sunt genul de antrenor care să spună că meciurile amicale nu sunt importante. Cred că e o mică ipocrizie din partea celor care se ascund în spatele eşecului de jocurile amicale. Şi noi acumulăm, dar şi adversarul. Nu avem nicio scuză, eu sunt supărat pe cum am tratat jocul cu Metaloglobus”, a declarat Marin Dună.

De asemenea, în echipa de ieri a Ştefăneştiului şi-a făcut apariţia şi Ciprian Stanciu, fost jucător la Victoria Brăneşti şi FC Botoşani. El se antrenează cu Ştefăneştiul şi sunt şanse să rămână până în vară.

Sâmbătă, de la ora 12.00, Cs Ştefăneşti întâlneşte Dinamo II Bucureşti, din Liga a III-a, echipă antrenată de Florin Bratu. De săptămâna viitoare, trupa lui Dună va participa la turneul de iarnă organizat de Juventus Bucureşti, unde vor participa Juventus, CS Ştefăneşti, Viitorul II Constanţa, Gloria Popeşti, grupa I şi alte 4 echipe în grupa a II-a, deocamdată doar Urban Titu fiind sigură.

Metaloglobus – CS Ştefăneşti 4-0 (2-0)

CS Ştefăneşti: Ion Marius – Al. Mihai, Cazacu, D. Stan, Rusie – C. Dinu, Tudorică – V. Mihai, Ionuţ Nicolae, Ciprian Stanciu – Voicu

Au mai jucat: Dumitrache, Stoica, Trică, V. Dinu, Stănescu, Luiceanu, Bereşoaie

Antrenor: Marin Dună

Comments are closed.