Marian Vlada, dorit de Rapid Bucureşti! Paul Botaş se pregăteşte cu Afumaţi

mie, 27 ianuarie 2016

CS Afumaţi tot are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a de 2-3 sezoane. Dar 2016 pare să fie anul cel mai bun, nu doar ca şi culoar, ţinând cont de retragerea celor de la Slatina, dar şi prin prisma transferurilor făcute.

După revenirea lui Alin Zaharia, transferurile lui Marinaş, de la Baloteşti, şi Marian Anghelina, de la Inter Olt Slatina, CS Afumaţi face tot posibilul să îl transfere şi pe portarul lui FC Voluntari, Paul Botaş. Acesta se află în aceste zile în pregătire cu echipa lui Vasile Neagu şi dacă se va înţelege la salariu, portarul va rămâne să evolueze titular în returul campionatului 2015-2016.

De asemenea, Marian Vlada, unul dintre cei mai buni jucători din echipa afumăţeană, este dorit cu insistenţă de Rapid Bucureşti. Doar că situaţia de la Rapid este în continuare incertă, jucătorii sunt neplătiţi, iar după această ofertă, conducerea din Afumaţi i-a mărit salariul vârfului. Vlada este în acest moment cel mai bine plătit jucător din lot.

8 de comentarii pentru "Marian Vlada, dorit de Rapid Bucureşti! Paul Botaş se pregăteşte cu Afumaţi"
 1. dan spune:

  cat ia facaut salariu spunetimi si mie stie cineva

 2. Vasile Gheorghe spune:

  2500 cash ;)…pe merit

 3. dan spune:

  paul botos portarul de la voluntari negociaza cu afumatiu sa vina la afumati stie cineva sa inteles cu afumatiu a semnat sau inca nu a semnat cu afumatiu

 4. Gica cioara spune:

  Rapidu nu se refuza ,chiar fara bani, cine e afumati?rapidu nu e un club de cativa angajati si maine se pune lacatul.mai sunt si alte cluburi in liga 1 in aceeasi situatie.sa nu regrete vlada .cand iti canta un stadion intreg 90 de min te simti fotbalist. Promovarea la afumati o asteptam de 3, 4 ani si o mai asteptam.

 5. Goiei spune:

  Nu se vrea promovare altfel se schimba antrenorul care are obiectivul promovare de citiva ani
  .lavoluntari ati vazut a promovat cu POE. Si la dat afara cu toata performanta facuta nici asa nu e corect dar noi avem suflet bun dar cheltuim bani buni si rezultate oooopppp ce ziceti ???????

 6. dan spune:

  alte transferuri inafara de alexandru marinas zaharia alin marian anghelina mitu alexandru misa alexandru topor bogdan sau mai facut la afumati sau nu alte noutati

 7. dan spune:

  cum il cheama pe nr 25 de la afumati pe atacantul ala si de unde este adus de la ce echipa stie cineva va rog spuneti mi si mie

 8. dan spune:

  afumatiul a plecat ieri in cantonament si cat sta 10 zile si cate meciuri are in cantonament amicale stie cineva sau nu