Marian Constantinescu a semnat cu Juventus București!

mie, 31 ianuarie 2018

Așa cum era de așteptat, Marian Constantinescu a semnat contractul cu gruparea Juventus București, după ce a efectuat pregătirea de iarnă cu aceasta.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani ajunsese deja la o înțelegere cu clubul din Liga I, dar a semnat contractul în cursul zilei de miercuri.

Fostul jucător al Academicii Clinceni va evolua la Juventus până în vară și speră să ajute echipa să se salveze de la retrogradare. „Costi” va purta același număr 20 pe care l-a purtat la toate echipele pe la care a trecut.

„Sperăm, ne dorim să ne salvăm de la retrogradare, ne vom bate până la ultima picătură. Marius Baciu și Erik Lincar și-au dorit să colaborăm. Sper din tot sufletul să îi ajut, să ne ajutăm reciproc. Nu știu dacă voi fi căpitan, mai sunt jucători cu experiență. Ciprian Petre este căpitan. Eu nu pot decât să îmi aduc aportul în teren, cu un sfat cât mai bun, cu determinarea pe care o am și sper să facem un grup frumos”, a declarat Marian Constantinescu, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Comments are closed.