„Lupu'” va fi operat azi la faţă!

lun, 10 martie 2014

Cel mai neplăcut incident al meciului Domneşti – Inter Clinceni, scor 0-4, a avut loc în startul întâlnirii, atunci când la un duel aerian între Mihai Cristian şi Gaţă, cei doi s-au ciocnit involuntar, iar jucătorul oaspeţilor s-a accidentat grav.
În urma duelului, Mihai Cristian s-a ales cu pometele înfundat, fiind necesară intervenţia de urgenţă a medicilor de pe ambulanţă. Moment în care a început circul, fiindcă aşa ceva se poate numai în România. Gazdele, conform regulamentului, au asigurat asistenţa medicală cu o salvare, a doua maşină cerută de regulament fiind una obişnuită – lucru permis de ROAF. În momentul intervenţiei cadrelor medicale, lui Mihai Cristian i s-a aplicat un colier cervical. Acela a fost momentul în care a fost clar că va fi necesară transportarea jucătorului la spital cu ambulanţa.
În mod normal, dacă Domneştiul ar fi avut o a doua ambulanţă nu ar fi fost o problemă ca una dintre maşini să plece cu jucătorul la spital. Însă, cum Domneştiul a preferat varianta economicoasă a regulamentului, adică cea cu o maşină normală pe post de a doua maşină, singura soluţie era chemarea de urgenţă a unei alte ambulanţe. Din păcate, reacţia oficialilor clubului gazdă a fost una incredibilă, pentru că timp de 10 minute nimeni nu a dat vreun telefon, fiind nevoie de sosirea preşedintelui la meci pentru ca aceasta să sune la serviciul de salvare!
Mai mult, în cele zece minute scurse, un oficial al Domneştiului a fost mai preocupat în a da ordine pazei să blocheze ieşirea din stadion, pentru ca salvarea să nu poată pleca sub nicio formă!
Asta ca să nu mai zicem nimic de faptul că salvarea nu a putut intra pe teren pentru a-l ridica pe jucător, acesta fiind transportat cu targa până la maşină!
În aceste condiţii, jucătorul Clinceniului a fost nevoit să stea în salvare cu o perfuzie timp de jumătate de oră până la sosirea celeilalte maşini. Slavă Domnului că nu a fost o complicaţie mai gravă, altfel putea să şi moară în aşteptarea salvării.
În ceea ce priveşte situaţia actuală a jucătorului, oficialii clubului Inter Clinceni ne-au comunicat că acesta va fi operat azi la faţă şi va lipsi o perioadă de timp de la echipă, fiind o pierdere grea pentru ilfoveni.

%%wppa%% %%slideonlyf=248%% %%align=center%%

Comments are closed.