Lucian Sânmărtean confirmă interesul pentru FC Voluntari: „Mi-ar plăcea să lucrez cu ei”

joi, 12 octombrie 2017

Liber de contract, Lucian Sânmărtean se antrenează cu formația ilfoveană FC Voluntari și a confirmat interesul pentru semnarea unei înțelegeri cu trupa lui Claudiu Niculescu.

“Am antrenamente în fiecare zi, mereu mă pregătesc cu cei de la FC Voluntari. Am avut două runde de discuţii cu dânşii, le-am explicat situaţia, le-am spus ce m-ar interesa, mi-ar plăcea să lucrez cu ei. Am deja o lună şi mă simt foarte bine la Voluntari. Oricum, mai am şi alte propuneri, dar ideea e că nu sunt pregătit 100%. Am nevoie de o perioadă de pregătire, apoi vom discuta mai amănunţit”, a declarat Lucian Sânmărtean la Telekom Sport.

Ilfovenii vor inaugura nocturna Stadionului „Anghel Iordănescu” din Voluntari vineri, de la ora 20:45, în meciul cu FCSB din returul de campionat al Ligii I. După ce s-a pregătit cu jucătorii de la Voluntari, Sânmărtean s-a declarat încrezător în forțele lor, glumind că i-a motivat cu bere.

“Băieţii vor fi mai mult decât pregătiţi împotriva celor de la FCSB, pentru că le-am dat eu toată săptămâna bere să bea şi sunt foarte motivaţi” , a mai spus Sânmărtean.

Comments are closed.