Lucian Ionescu este noul director de imagine al Voluntariului

mie, 10 iunie 2015

FC Voluntari nu dă lovituri doar pe piața transferurilor, după ce i-a semnat pe Hamed Kone, Ispir și Petrariu, echipa s-a întărit și la nivelul staff-ului. După numirea lui Robert Gherghe ca președinte, a lui Mircea Rădulescu în funcția de director tehnic, alături de Ilie Poenaru și Dinu Todoran, miercuri seara a fost numit și Lucian Ionescu în funcția de director de imagine al clubului.

Fostul jurnalist Lucian Ionescu ajunge astfel la a patra echipă, după experiențele ca director de imagine de la Rapid, în două rânduri, CS Otopeni, Oțelul Galați și acum FC Voluntari. “Nu știu de unde ați aflat, că e foarte proaspătă informația, dar e adevărată. Am bătut palma cu oamenii de la Voluntari, am fost și prezentat în vestiar și le-am spus tuturor că suntem o nou-promovată, să fim foarte modești și ponderați în declarații. Noi trebuie să muncim, să fim serioși, nu să fim căutați pentru can-can-uri”, a declarat Lucian Ionescu.

În acest moment, Ionescu pregătește și lansarea unei cărți despre legenda Rapidului, Nicolae Manea, și a declarat pentru IlfovSport că nimic nu îl poate opri să lucreze în continuare la campaniile cu legendele din Giulești: “Această carte va ieși, sper eu, cât mai repede. Nu se poate întâmpla nimic, cartea va ieși. Vineri avem și o întâlnire în Gara de Nord, la linia 14, cu legendele Rapidului”.

1 comentariu la "Lucian Ionescu este noul director de imagine al Voluntariului"
  1. 1312 spune:

    LIGA 1 – LIGA SATELOR CU 500 DE SUPORTERI LA FIECARE MECI !