LIVE / Etapa a 17-a din Liga a II-a a fost pe Ilfovsport: CF Brăila – FC Voluntari 1-2, ACS Berceni – Farul 1-3 și CS Balotești – SC Bacău 3-1

sâm, 28 februarie 2015

Sâmbătă, 28 februarie, înainte de Mărțișor, a debutat de la ora 11.00 și fotbalul din Liga a II-a, cu etapa a 17-a , prima din 2015. Au mai rămas de disputat doar 5 etape până la finalul campionatului, după care vor începe play-off-ul și play-out-ul. Seria I, unde avem mai puține echipe, după ce Săgeata Năvodari s-a retras, iar Unirea Slobozia a dispărut peste noapte, are o favorită certă, FC Voluntari.

La Berceni, ACS din localitate n-a reușit schimbul rapid cu Dinamo și rezultatele s-au văzut. Farul Constanța, mult mai motivată, a dat de pământ cu elevii lui Silviu Ion, chiar dacă din minutul 33 au rămas în 10 oameni. După ce au rămas în inferioritate, constănțenii au început recitalul, iar până în minutul 59 meciul era deja jucat, 3-0 pentru Farul, după un hattrick al lui Jianu, minutele 35, 48 și 59. Golul consolării a venit de la Alin Pătrașcu, dar pentru Berceni se anunță vremuri grele. ACS Berceni e acum pe locul 8, cu 16 puncte.

Voduț, decisiv pentru Voluntari

Ilie Poenaru îi atenționa pe elevii săi că diferența de puncte nu este mare și că FC Voluntari n-a promovat, iar fotbaliștii trebuie să înceapă 2015 de la 0. A rezultat un meci foarte greu, în care brăilenii au condus la pauză cu 1-0. Schimbările și discuția de la pauză au fost revitalizante pentru lider. FC Voluntari a egalat dintr-un penalty ușor acordat, prin Voduț, iar tânărul atacant a punctat decisiv chiar în finalul partidei. O victorie meritată a ilfovenilor, după un meci disputat, dar mai ales o repriză secundă perfectă a Voluntariului.

Vine tare Baloteștiul

Cu o echipă îmbunătățită în pauza de iarnă, Baloteștiul a avut emoții doar o repriză cu SC Bacău, deși a jucat mult mai bine. Chiacu a fost cel mai bun om de pe teren, cu două pase de gol și o reușită, iar CS Balotești s-a impus cu 3-1, obținând cea de-a treia victorie din acest campionat. Cu 14 puncte, ilfovenii speră și ei să evite locul 10, care duce la barajul pentru rămânere. În concluzie a fost o etapă bună pentru două reprezentante din Ilfov, dar nu și pentru ACS Berceni, care a început dezastruos 2015, chiar pe teren propriu.

Seria I:

CF Brăila – FC Voluntari 1-1 (B. Ungureanu 34 / Voduț 61 – pen., 89)

ACS Berceni – Farul Constanța 1-3 (Alin Pătrașcu 85 / M. Jianu 35, 48, 59)

CS Balotești – SC Bacău 3-1 (Herea 23, B. Oprea 56, Chiacu 70 / Căinari 35)

FCM Dorohoi – Gloria Buzău 2-2 (Al. Marin 51, Grumezescu 56 / Cl. Dumitrescu 3, Dăniță 62)

Academica Argeș și Rapid Suceava au stat.

Seria a II-a

CSM Rm. Vâlcea – Olimpia Satu-Mare 2-2 (Neagoe 25, Konyeha 73 / Faur 27, Rus 38)

CS Mioveni – FC Olt Slatina 0-1 (Curtuiuș 88)

Metalul Reșița – FC Bihor 1-0 (Szabo 62)

Șoimii Pâncota – Unirea Tărlungeni 0-4 (Dâlbea 38, 58 – pen., 68, Mircescu 90)

FC Caransebeș și ACS Poli au stat.

LIVETEXT:

ACS BERCENI – FARUL 1-3

ACS Berceni - Farul 0-0

ACS Berceni – Farul 0-0

ACS BERCENI: Meilă – Dapo, Alin Pătrașcu, Pivniceru (cpt.), Krausz – Lemac, Văduva, Scărlătescu, C. Sandu – G. Damian, M. Popescu.

Antrenor: Silviu Ion

FARUL: Olaru – Băjan, Ciobanu, Al. Grigoraș, Ochia (cpt.) – Enciu, Giurgiu – Szalkai, Jianu, Cioinac – Florin Pătrașcu.

Antrenor: Marian Dinu

Min. 1 – A început meciul la 11:03. La partida din sudul Bucureștiului sunt prezenți 200 de suporteri ai gazdelor, plus o inimoasă galerie a Farului, formată din 50 de fani.

Min. 5 – Prima lovitură de colț le-a aparținut constănțenilor, dar apărarea Berceniului a respins

Min. 12 – Grigoraș pătrunde în careu, îi pasează lui Jianu, iar șutul din afara lui 16 al acestuia e blocat de Cosmin Sandu.

Min. 19 – acțiune bună de atac a gazdelor, purtată pe partea dreaptă de Văduva și Pătrașcu, ultimul șutează, dar puțin pe lângă poarta lui Olaru.

Min. 30 – fotbal prudent, fără ocazii, dar Farul domină. Raportul cornerelor spune totul, 5-0 pentru constănțeni.

Min. 31 – cartonaș galben Ochia, de la Farul, pentru un atac dur asupra lui Pivniceru, undeva la mijlocul terenului.

Min. 33 – nu trec decât două minute de la faultul lui Ochia, că acesta este eliminat de arbitrul Heidiner din Hunedoara. Căpitanul Farului îl plachează ca la rugby pe Pătrașcu și vede al doilea galben, automat roșu.

Min. 35, 0-1 – gooool Farul. Stupoare în tabăra lui Silviu Ion. Deși joacă în 10, constănțenii profită de greșelile în lanț ale apărării din Berceni, iar Marius Jianu îl execută pe Meilă.

Min. 38 – cartonaș galben văzut de Mihai Popescu de la Berceni.

Min. 44 – ocazie uriașă Farul. Degajare lungă a portarului Olaru, Dapo lasă mingea să cadă, iar autorul golului, Marius Jianu, trage puțin pe lângă bară.

Min. 45+1 – pauză la Berceni, acolo unde echipa locală, deși joacă în superioritate numerică, este condusă pe tabelă cu 1-0, prin golul marcat de Jianu.

Deși joacă în 10, Farul conduce cu 2-0 la Berceni

Deși joacă în 10, Farul conduce cu 2-0 la Berceni

Min 46 – A început repriza secundă. Marian Dinu efectuează prima schimbare, tactică, după ce echipa sa este în 10. Iese Giurgiu și intră Monel Cîrstoiu.

Min 48, 0-2 – gooool Farul. Marco Enciu centrează pentru același Marius Jianu, care-l execută pe Meilă. 2-0 pentru Farul, care joacă în 10 oameni.

Min. 52 – autorul celor două goluri, Marius Jianu, primește cartonaș galben.

Min. 53 – prima schimbare efectuată și de pe Silviu Ion. Iese Pivniceru și intră Jugaru.

Min. 54 – Monel Cîrstoiu, de la Farul, vede cartonașul galben.

Min. 56 – Silviu Ion face a doua schimbare, iese Dapo și intră Liviu Cristea la Berceni.

Min. 59, 0-3 gooool Farul – umilință totală pentru Berceni. Marius Jianu reușește un hattrick. De această dată era liber în careul mic și a îndeplinit o simplă formalitate.

Min. 67 – schimbare la Farul. Iese Grigoraș și intră Pîslaru.

Min. 70 – Robert Văduva driblează trei adversari, pătrunde în careu, dar este blocat în ultimul moment de Băjan. ACS Berceni n-a expediat niciun șut pe spațiul porții.

Min. 83 – Pătrașcu trimite plasat, dar se opune portarul Olaru.

Min. 84 – Liviu Cristea centrează, Florin Pătrașcu deviază spre proprie poartă, dar Olaru are un efort fantastic și scoate în corner.

Min. 85, 1-3, goooooool Berceni – Alin Pătrașcu e faultat în afara careului. Tot el bate lovitura liberă și spală din rușinea gazdelor.

Min. 88 – ocazie din nou pentru Alin Pătrașcu, care reia puțin pe lângă poartă.

Min. 89 – la Farul iese cel mai bun jucător al meciului, Marius Jianu, și intră Alexandru Vieru.

Min. 90 – se arată 3 minute de la margine. Silviu Ion debutează cu stângul pe banca Berceniului.

Min 90+3 – s-a încheiat partida de la Berceni. Echipa gazdă s-a prezentat deplorabil astăzi. Farul câștigă cu 3-1 la Berceni.

CF BRĂILA – FC VOLUNTARI 1-2

Brăila: Mitrea – Spiridon, L. Ivan, Bârsănel, Stănciulescu – Frunză (cpt.), Petean, Puşcaşu, Al. Radu – M. Dima, B. Ungureanu

Antrenor: Alin Pânzaru

FC Voluntari: Balauru – Achim, Todoroan, S. Rădoi (cpt.), C. Roşu – Novac, Mitache – M. Ene, Călinţaru, Fl. Maxim – Voduţ

Antrenor: Ilie Poenaru

Braila - Voluntari 1-0

Braila – Voluntari 1-0

Min. 1 – A început meciul.

Min. 34, 1-0 – gool Brăila. Liderul este condus de echipa din Brăila. Centrare în careu, iar Bogdan Ungureanu reia cu capul în poartă.

Min. 42 – șut al lui Dima din unghi, scoate portarul Balauru cu dificultate de sub bară.

Min. 45+2 – este pauză la Brăila. FC Voluntari joacă foarte slab, inexplicabil la ce lot au și mai ales la ce așteptări sunt.

Min. 46 – s-a reluat repriza a doua, iar Ilie Poenaru efectuează prima schimbare. L-a scos pe Marius Ene, iar în locul său a intrat Tibi Bălan.

Min. 49 – șut anemic al lui Voduț, dar puțin pe lângă poartă.

Min. 50 – același Voduț trage direct în portarul Mitrea, din 6 metri.

Min. 55 – Poenaru îl scoate de la Voluntari pe Mitache, intră Deac.

Min. 60 – un șut foarte puternic al lui Frunză, dar din nou se opune cu un reflex fabulos Balauru.

Brăila - Voluntari 1-1

Brăila – Voluntari 1-1

Min. 61, 1-1 – goooooooooooooooool Voluntari. Abitrul acordă penalty, după ce Tibi Bălan este jenat în suprafața de pedeapsă. Transformă Voduț, dar după o execuție slabă. Portarul rașchetează mingea cu piciorul, dar balonul intră în poartă.

Min. 62 – Maxim și Stănciulescu primesc cartonașe galbene.

Min. 64 – o repriză a doua excelentă pentru FC Voluntari, care și-a schimbat complet fața după revenirea de la vestiare. Echipa lui Poenaru își creează ocazii.

Min. 66 – intră Marius Matei de la Voluntari și iese Călințaru.

Min. 70 – schimbare și la brăileni. Iese Petean și intră Olenic.

Min. 74 – încă o schimbare la Brăila. Iese Pușcașu și intră Spătaru.

Min. 78 – șut violent al lui Ungureanu, puțin pe lângă poarta Voluntariului.

Min. 83 – șut puternic Frunză, dar reține cu siguranță Balauru.

Min. 84 – Voduț se bâlbâie în careu și e deposedat înainte de finalizare

Min. 89, 1-2 goooooooooooooooooool VOLUNTARI – Maxim centrează din lovitură liberă iar atacantul Voduț reia cu capul.  Liderul e aproape de o victorie foarte prețioasă.

Min. 90 – de la margine s-au acordat 3 minute de prelungire.

Min. 90+3 – fluier final și la Brăila. Schimbările inspirate și revenirea lui Voduț din repriza a doua au adus cele trei puncte Voluntariului, care își continuă supremația în seria I a Ligii a II-a. Victorie meritată a ilfovenilor.

CS BALOTEȘTI – SC BACĂU 3-1

CS Baloteşti: Fulga – Lupaşcu, Flămânzeanu, L. Ion, D. Popa – Bogdan Pătraşcu, I. Sandu, Mande (cpt). – Chiacu, Herea, Bg. Oprea.

Antrenor: Giovanni Pisano

Bacău: Petrariu – Burcă, Dumitriu, I. Ursu, Vraciu, Drugă, Adăscăliţei, A. Pavel, Mihălăchioaie (cpt.), Curiliuc, Căinari

Antrenor: Cristian Popovici.

Min. 1 – A început meciul

Min. 23 1-0gooooooooooooooooool Balotești. Corner executat de Chiacu de pe partea stângă, iar Herea reia cu capul în plasă. Este 1-0 pentru CS Balotești, prima ilfoveană care deschide scorul în 2015.

Min. 35 1-1 – goool Bacău. Căinari, nemarcat, șutează din interiorul careului la colțul lung și-l învinge pe Fulga.

Min. 45+1 – pauză la Balotești. Egalitate între cele două formații, 1-1.

Min. 46 – a început repriza secundă

Min. 56, 2-1 – gooooooooooooooooool pentru Balotești. Elevii lui Pisano iau din nou conducerea, de această dată Bogdan Oprea înscrie lejer, după o centrare tot a lui Chiacu.

Min. 70, 3-1 – goooooooooooooooooooooool BALOTEȘTI. Ilfovenii sunt dezlănțuiți. Chiacu, cel mai bun de pe teren, își trece numele pe lista marcatorilor.

Min. 90+3 – s-a încheiat partida de la Balotești. Gazdele câștigă făr probleme cu 3-1 un meci pe care l-au dominat de la un capăt la celălalt.

2 de comentarii pentru "LIVE / Etapa a 17-a din Liga a II-a a fost pe Ilfovsport: CF Brăila – FC Voluntari 1-2, ACS Berceni – Farul 1-3 și CS Balotești – SC Bacău 3-1"
  1. Titi spune:

    Ce plm de live e asta ma? Puneti minutele de la coada la cap? Unde ati invatat presa ma ratatilor?