Liga a 3-a a fost pe IlfovSport / CS Afumaţi câștigă și este la un meci de promovare!

mie, 25 mai 2016

CS Afumaţi este foarte aproape de o promovare istorică în Liga a II-a, înainte cu 2 etape de finalul sezonului din seria a III-a, Liga a III-a. De la ora 18:00, echipa lui Vasile Neagu întâlneşte pe teren propriu trupa lui Adrian Iencsi, Sporting Turnu-Măgurele.

Partida va fi în format live-text, cu toate detaliile, pe site-ul nostru, www.ilfovsport.ro, cu începere de la ora 17:50.

CS Afumaţi este pe locul 2, cu 50 de puncte, la egalitate cu SCM Piteşti, iar pe prima poziţie se află FC Voluntari II, cu 52 de puncte, dar un meci mai mult, după victoria de marţi seara, 5-0 cu Hărman. FC Voluntari II mai are de jucat un singur meci, sâmbătă, în deplasare, cu Sporting Turnu Măgurele.

În afara meciului de astăzi, Afumaţi se deplasează în ultima etapă la Ştefăneşti, iar SCM Piteşti mai are de jucat cu CN Dinicu Golescu, astăzi, tot de la 18:00, şi sâmbătă, la Hărman.

De asemenea, CS Afumaţi stă mai bine în meciurile directe cu SCM Piteşti, iar în cazul în care obţine punctaj maximum în cele două etape rămase, atunci ilfovenii vor promova în premieră în Liga a II-a.

Afumați – Sporting 2-1

Afumati: 1 Misa – 17 Robicek, 3 Botea, 15 Munteanu, 5 Bunea, 14 Iancu, 22 Gheorghe, 16 Mitu, 19 Vlada, 10 Vasile, 11 Balgiu Rezerve: 12 Obretin – 7 Petculescu, 8 Ciochina, 9 Marinas, 13 Zaharia, 21 Funieru, 24 Chisi,

Sporting: 1 Petrescu – 3 Dinu, 6 Lica, 11 Stanescu, 13 Mitran, 14 Minca, 17 David, 19 Popa, 23 Mitrea, 31 Ștefan, 92 Tofan Rezerve: 12 Celic – 7 Covalschi, 10 Aldea, 4 Salcianu, 8 Ungurianu, 27 Stanescu.

FINAL

Min 90+4, incredibil, Funieru iese și intră Zaharia!

Min 90+3, se aruncă o altă minge în teren. Ilfovenii cer ca centralul să fluiere finalul!

Min 90+1, Marinaș, intrat mai devreme, iese și este înlocuit cu Funieru.

Min 90 – se arată 5 minute de prelungire

Min 85, încă o ocazie mare pentru Sporting! Același Stănescu trage puternic de la 30 de metri și mingea izbește transversala!

Min 82, emoții mari pentru Afumați. Centralul a anulat un gol marcat de Stănescu, după ce înainte acesta a fluierat un fault în atac. Situația se inflamează puțin. Ilfovenii sunt aproape de o victorie uriașă!

Min 77, Stănescu trage slab dintr-o poziție foarte bună din interiorul careului.

Min 73, Sporting fac si ultima schimbare. Ungurianu intră în locul lui Tofan.


Min 69
, Robicek primește cartonașul galben.

Min 60, Vasile trage puternic, dar mingea se duce peste.

Min 58, lovitură liberă pentru Sporting. O centrare plouată, iar Salcianu reia pe lângă. Imediat, Gheorghe iese și este înlocuit cu Ciochină la Afumați. U puști de 18 ani.

Min 50, ocazie mare pentru Sporting! Popa trage, portarul ilfovean reușește să respingă până la Stănescu, noul intrat, iar acesta trimite în transversală!

Min 49, Neagu face o mișcare extrem de surprinzătoare, Vlada este scos, Marinaș intră în locul său.

A început repriza a 2-a

Sporting face 3 schimbări la pauză. Ies Mitran, Minca și David și intră Aldea, Stănescu și Sălcianu.

PAUZA

Min 44, se declanșează nebunia la Afumați! GOOOOOOOOL! Gheorghe șutează pe jos, iar Petrescu scapă incredibil mingea în poartă! Gooooooool 2-1!

Min 34, GOOOOL Afumați! Ilfovenii revin în joc! Mitu profită de o apărare visătoare a echipei oaspete și trimite mingea în plasă cu un șut excelent.

Min 32, Vlada trimite din interiorul careului, dar Petrescu este iarăși la datorie și respinge în corner.

Min 24, Iancu trimite o ghiulea de la 30 de metri, dar portarul oaspeților respinge fără să își asume vreun risc.

Min 20, Sporting deschide scorul! Ștefan execută înșelător o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea șterge firul ierbii și îl păcălește pe Misa. Gool!

Min 18, Balgiu primește galben pentru executarea prematură a unei lovituri libere.

Min 16, ratare monumentală a lui Marian Vlada. Goleadorul Afumațiului reia incredibil peste poartă din 6 metri.

Min 12, Mitran primește un galben pentru o intrare urâtă. Imediat, acțiunea se mută la poarta oaspeților, iar Iancu trimite cu capul aproape de vinclu, dar mingea șterge transversala.

În tribună sunt în jur de 125 de spectatori, 25 dintre aceștia susțin echipa oaspete.

Min 4 – Fază superbă a oaspeților, Tofan reia incredibil din foarfecă și mingea bubuie transversala porții Afumațiului.

Afumațiul deschide jocul pe o ploaie măruntă de vară.

Comments are closed.