Lincar atrage atenția. ”Juniorii s-au făcut mari!”

joi, 07 septembrie 2017

Foresta Suceava vine cu un efectiv nou la Clinceni pentru disputa de sâmbătă cu Academica

FC Academica Clinceni întâlnește, sâmbătă, pe teren propriu, o echipă suceveană aproape complet cosmetizată față de precedentele apariții din campionat. Un contingent numeros de jucători străini alături de alți câțiva fotbaliști ”recoltați” de prin alte părți fac parte, acum, din lotul sucevenilor. Tocmai din acest considerent atrăgea atenția Eric Lincar, antrenorul echipei din Clinceni, înaintea disputei de sâmbătă.
”Nu putem vorbi despre sportivitate în acest caz la nivelul eșalonului secund. Sucevenii au fost carne de tun, la început de sezon, pentru a prezenta, acum, o cu totul altă formație. Unii s-au putut bucura, la startul campionatului, de scoruri astronomice, în timp ce acum, după câteva etape, lucrurile stau cu totul altfel”, a tras atenția tânărul antrenor al Academicii.
Echipa din Clinceni a folosit testul cu FCSB de marți pentru a trece în revistă întreg lotul de jucători și a-i permite lui Eric Lincar stabilirea cu exactitate a jucătorilor care vor fi reținuți în lot pentru meciul cu Foresta de sâmbătă.

2 de comentarii pentru "Lincar atrage atenția. ”Juniorii s-au făcut mari!”"
  1. boby spune:

    DOMNULE LINCAR NU VRETI SA LASATI ECHIPA SA VA VEDETI DE DRUMUL DUMNEAVOASTRA CA VORBESTE LUMEA CA NU AVETI CHEF DE FOTBAL SI SUNTETI PREOCUPAT DE ALTELE! AVEM ANFRENOR ILIE POENARUL CEL MAI INDREPTATIT SA CONDUCA ACEASTA ECHIPA! NOROC CU BIGAN CA ALTFEL VA UITATI DE LA TRIBUNA A 2 LA MECIURI!

  2. Piti Boss spune:

    Boby,mars de aici…..Ham Ham!