Liga de Ilfov | CSO Bragadiru – Sportul Ciorogarla – 5-1

Dum, 02 aprilie 2017

Liga de Ilfov surprinde prin devotamentul jucatorilor si prin pasiunea celor care se incapataneaza sa creada ca fotbalul s-a nascut in ligile inferioare.

Duminica la Bragadiru s-a desfasurat partida dintre CSO Bragadiru si Sportul Ciorogarla, meci contand pentru etapa a 17-a.
Prima repriza a fost una echilibrata, judecand dupa prestatia jucatorilor celor doua formatii.
Prima reusita a apartinut gazdelor si a venit destul de tarziu, in minutul 34, atunci cand Cristian Paun primeste in pozitie favorabila si il executa la coltul lung pe portarul Bojoaca din interiorul careului.
Tresarire de orgoliu in tabara celor de la Sportul Ciorogarla in debutul celui de-al doilea mitan – Stanciu suteaza de la distanta, balonul este respins de apararea Bragadirului pana la Daniel Ichim care trimite imparabil de la marginea careului.
Golul lui Ichim a semanat cateva minute de panica in tabara gazdelor insa in minutul 60 Fagu suteaza la coltul lung si il invinge pe noul portar a Sportului, Ionut Iordan. La aceasta faza remarcam jocul inteligent facut de Paun care, desi se afla la capatul pasei in adancime, s-a oprit inteligent aflandu-se in pozitie de offside.

Sportul Ciorogarla cedeaza mijlocul terenului dupa minutul 60 iar reusitele jucatorilor pregatiti de Costel Olteanu nu intarzie sa apara.
Mai intai Gabriel Radulescu isi depaseste in viteza adversarul direct si lobeaza perfect peste goalkeeperul Sportului (min 78).
Trei minute mai tarziu Florin Ion profita de dezorganizarea din apararea oaspetilor si trimite pentru 4-1.
Rezultatul final este stabilit in minutul 86, atunci cand Raducu Moanga se afla la capatul unei lovituri de corner si inscrie din 6metri.

CSO Bragadiru – Mehedinteanu, Fagu, Rotaru, Ionita, Ion, Draganuta, Lincu, Paun, Serban, Fratila, Radulescu
Rezerve – Dinu, Burca, Rotaru, Rosca, Nicolae, Moanga, Radu
Antrenor – Costel Olteanu

Sportul Ciorogarla – Bojoaca, Nastase, Damioan, Bermea, Udrea, Stanciu, Constantinescu, Preda, Ivan, Ichim
Rezerve – Iordan, Bucuroiu, Toma, Mihai, Hassam, Badislav
Antrenor – Sorin Nastase

Comments are closed.