LIGA A III-A / Gloria Popeşti mai are doar doi fotbalişti peste 20 de ani! Va juca în retur cu juniorii

sâm, 23 ianuarie 2016

Trupa antrenată de Viorel Dinu se pregăteşte la baza sportivă din Popeşti Leordeni, la stadionul Inter-Gaz, după ce şi-a reluat pregătirile într-o nouă formulă.

Până la 10 februarie nu este stabilită decât o singură partidă amicală pentru echipa care trece printr-un moment dificil, toţi fotbaliştii din tur au plecat, din cauza problemelor financiare. Amicalul va fi disputat în compania celor de la CS Baloteşti, din Liga a II-a, la 10 februarie. Joi, 28 ianuarie, şi sâmbătă, 30 ianuarie, e posibil ca Gloria să mai dispute două jocuri de pregătire. De asemenea, la 20 februarie, gruparea ilfoveană va evolua în Cupa Juventus, de pe stadionul din Colentina.

Din întreg lotul din turul campionatului nu a mai rămas decât portarul Cătălin Nicolae, iar Alexandru Mărgărit, fundaşul stânga, s-a întors la echipă, pentru că la Chiajna II nu îl băga nimeni în seamă. Fusese dorit de Laurenţiu Diniţă, locul tânărului antrenor a fost luat de Liţă Dumitru, iar tânărul jucător n-a primit nicio şansă.

Acum este “veteranul” echipei, la 22 de ani, alături de portarul Nicolae, 24 de ani, urmând să facă parte dintr-o echipă formată doar din juniori.

Majoritatea fotbaliştilor de la Popeşti au întărit ultimul loc al seriei a II-a, CS Tunari, echipă care rămăsese foar cu 6 fotbalişti.

Comments are closed.