Liga a III-a / Etapa a XIII-a. Ilfovenii evaluează lupta la promovare

vin, 15 noiembrie 2019

Etapa a XIII-a din actualul sezon al Ligii a III-a aduce partide de interes în Ilfov unde sosesc protagonistele luptei pentru promovarea în eşalonul secund

Înainte Modelu-CS Tunari Vineri ora 14.00
Două formaţii bine amplasate în ierarhia la zi, cu gânduri de podium, Înainte Modelu şi CS Tunari se vor angrena într-o dispută deschisă oricărui rezultat. Ilfovenii au nevoie de un rezultat favorabil pentru a rămâne în cărţile promovării.
Pronostic: x

SC Popeşti Leordeni-Poseidon Limanu Sâmbătă ora 14.00
Ar fi momentul unei victorii obligatorii pentru echipa antrenată de Sorin Colceag care se află departe de locurile fruntaşe ale clasamentului. Nu mai este deloc de glumit la gruparea ilfoveană care vrea maximum de puncte în cele trei dispute care au mai rămas din prima parte a întrecerii.
Pronostic: 1

CS Afumaţi-Metalul Buzău Sâmbătă ora 14.00
Alarmă la Afumaţi legată de vizita unei echipe care a adunat multe puncte de pe terenuri străine. Şi cu Mugurel Dedu revenit după o accidentare, ilfovenii au posibilitatea de a câştiga şi a rămâne în lupta pentru titlul de campioană de toamnă.
Pronostic: 1

FC Voluntari 2- Progresul Spartac Vineri ora 14.00
Meci interesant la Voluntari pentru echipa secundă a ilfovenilor. Trupa antrenată de Cosmin Bărcăuan a adunat puncte în disputele cu favoritele şi va încerca acest lucru şi în partida cu echipa care se află pe primul loc la ora confruntării.
Pronostic: 2

CS Baloteşti-CSM Slatina Vineri ora 14.00
La egalitate de puncte cu prima clasată, Progresul Spartac, trupa din Slatina nu va avea o misiune uşoară la Baloteşti. Gazdele se află în cădere liberă şi au acută nevoie de puncte în disputa cu puternica grupare antrenată de Mihăiţă Ianovschi.
Pronostic: 2
Foto: SportB.ro

Comments are closed.