Liga a III-a Etapa a XII-a. În linie dreaptă

vin, 08 noiembrie 2019

Cel de al treilea eşalon competiţional anunţă pentru astăzi partidele cuprinse în etapa cu numărul XII

CS Tunari-CS Medgidia Vineri ora 14.00
Ilfovenii se avântă, pe final de tur de campionat, spre podiumul din C2. Partida de astăzi este o bornă importantă pentru formaţia antrenată de Alin Ilin în drumul către locurile fruntaşe ale ierarhiei în faţa unei partenere de întrecere cu evoluţii oscilante.
Pronostic: 1

Viitorul Ianca-CS Afumaţi Vineri ora 14.00
Trupa lui Vasile Neagu stă la pândă pentru a profita de un eventual pas greşit făcut de lider, Unirea Slobozia, pe terenul Metalului Buzău. Obligatoriu, în acest sens, ar fi un succes ilfovean astăzi în localitatea brăileană.
Pronostic: x

Mostiştea Ulmu-SC Popeşti Leordeni Vineri ora 14.00
Misiune dificilă pentru gruparea ilfoveană în compania unei echipe gazdă care joacă un rol fruntaş în acest sezon. Şi călărăşenii aşteaptă un pas greşit al Unirii Slobozia pentru a trece după etapa de astăzi pe prima poziţie a clasamentului.
Pronostic: 1

Vediţa Coloneşti-CS Baloteşti Vineri ora 14.00
Formaţia antrenată de Augustin Călin a coborât vertiginos în subsolul clasamentului după o perioadă dificilă. Cum gazdele caută resuscitarea, cu noul antrenor, Bobi Verdeş, aflat la debut, va fi greu pentru Călin şi compania să strice socotelile organizatorilor.
Pronostic: 1

Flacăra Moreni-FC Voluntari 2 Vineri ora 14.00
Dâmboviţenii antrenaţi de Gabriel Paraschiv sunt, fără îndoială, favoriţii disputei. Trupa din Voluntari a arătat de fiecare dată în acest sezon că poate încurca orice adversar anunţând, şi pentru azi, o replică dârză.
Pronostic: 1

Comments are closed.