Liga a III-a Etapa a XI-a. Florentin Petre vine la Afumați

vin, 01 noiembrie 2019

Runda cu numărul XI din cel de al treilea eșalon aduce din nou meciuri interesante pentru echipele ilfovene.

Poseidon Limanu 2 Mai-CS Tunari Sâmbătă ora 14.00
Ilfovenii se află aproape de podium și vor să ajungă lângă protagonistele seriei pe final de sezon. Oficialii echipei din Tunari au pregătit în cele mai mici amănunte o deplasare unde se caută toate cele trei puncte puse în joc.
Pronostic: 2

CS Afumați-Dacia Unirea Brăila Sâmbătă ora 14.00
Trupa pregătită de Vasile Neagu este favorită clară în fața brăilenilor antrenați de Flornetin Petre care traversează extrem de greu traseul în Liga a III-a. Gazdele urmăresc un țel precis, acontarea titlului de campioană a toamnei, cu șanse mari de obținere a unei noi victorii.
Pronostic: 1

SC Popești Leordeni-FCSB 2 Sâmbătă ora 14.00
Ilfovenii nu își mai pot permite pași greșiți într-un tur deloc convingător. Conducerea clubului a trasat obiective clare în ultimele etape ale primei părți a campionatului pentru o cosmetizare, la căderea cortinei, a poziției actuale din clasament.
Pronostic: 1

CS Balotești-CS Blejoi Vineri ora 14,00
Prahovenii sunt neînvinși în ultimele trei etape de campionat și vin cu pretenții în Ilfov. Gazdele au alunecat periculos în clasament și sunt obligate să câștige puncte pentru a nu intra și mai adânc în zona retrogradării.
Pronostic: 1

FC Voluntari 2-CSM Slatina Vineri ora 14.00
Misiune dificilă pentru echipa antrenată de Cosmin Bărcăuan în compania uneia dintre principalele favorite la promovarea în eșalonul secund. Cum trupa agzdă este una extrem de imprevizibilă se poate forţa obţinerea unui rezultat favorabil.
Pronostic: x2

Comments are closed.